mainDekor1

Storsalen menighet

 

Fastgiver?

Åshild Margrethe Lode,  9. oktober 2015


I dag ser vi at det er vekst på de aller fleste områder i menigheten:

Det er stadig flere på gudstjenestene våre, det er stadig flere barn som er med i barnearbeidet. Vi har aktivitet i bygget stort sett hver eneste dag og vi har stadig flere muligheter for å engasjere seg for byen vår.

Storsalen betyr en forskjell i Oslo.

Det eneste området vi ser at ikke er i vekst er fastgivertjenesten. Der står det nesten stille.

Vi tror at de som ser på Storsalen som sin menighet gjør det fordi de ønsker å høre til, og fordi de har tro på det arbeidet som gjøres. For Storsalen Menighet er derfor økonomi et viktig tema. Vi er en menighet i vekst, og vi har drømmer om mer.

Fastgivertjenesten er en av de viktigste inntektskildene til Storsalen. Det gir en forutsigbar inntekt måned for måned gjennom året, og gjør at vi har tryggheten vi trenger for å bygge menighet og satse videre. Det gjør det mulig for oss å planlegge bedre, og gjør at vi kan utnytte midlene våre enda bedre.

Vi tror også at det å være fastgiver er en god ting for den som velger å gi. Vi er helt avhengige av mennesker som jevnlig gir støtte i form av både bønn og penger. Sammen sørger vi for at vi har det vi trenger til å gjennomføre det Gud har kalt oss til.

Om vi er mange som velger å gi litt mer gir vi oss selv muligheter til å fortsette utviklingen. Det gir oss frimodighet til å utfordre deg som ikke er fastgiver til å bli det, og deg som allerede er fastgiver til å øke ditt månedlige beløp.

Ønsker du å bli fastgiver eller øke beløpet ditt?
Ta kontakt med