mainDekor1

Storsalen menighet

 

Musikk og kor

I Storsalen finner du mange slags aktiviteter. Det være seg storband, kor eller drama gruppe. Det finnes både åpne og lukkede auditions for de ulike korene.
Til høyre finner du mer info om de enkelte gruppen og aktivitetene.

Oslo Soul Children og Soul Teens

Oslo Soul Children er koret som startet Soul Children-bevegelsen i Norge, og Soul Teens er tenåringskoret som bygger på Soulchildren-arbeidet.
Ta kontakt på eller se www.soulchildren.no for mer informasjon.

Mosaic

Mosaic har vært et av de mest anerkjente korene i Norge de siste 20 årene. De har gitt ut flere album, og består av 30 sangere i alderen 20-35 år.
Har du lyst til å prøvesynge, så ta kontakt:

Storsalen Gospelkor

Storsalen Gospelkor har en stolt historie i vår menighet. Her det det godt miljø, fantastisk sang og masse spennende musikalske utfordringer! Storsalen gospelkor er et superbra kor – åpent for alle!
Mail:

FunkyBaptized

FunkyBaptized er et kor med sangere og musikere fra hele landet, som har møtt hverandre i Oslo. Koret synger stort sett egneskrevne låter og coverlåter, og ønsker mest av alt å gi mennesker rundt om i Norge et møte med Jesus. Stilarten tar utgangspunkt i gospel. Med mange forskjellige låtskrivere i koret har koret et variert, og spennende materiale å presentere.
Mail: