mainDekor1

Storsalen menighet

 

Måter å gi på

Det er fire måter man kan gi til Storsalen på:

1. Engangsgave på nett

Gi en gave ved bruk av kort eller Paypal. Du bestemmer selv beløpet og du trenger ikke en Paypal konto.
Dersom du ikke har paypal konto trekker paypal en avgift på kr 2,80 + 3,4 % av beløpet som blir gitt.
Alternativ velg punkt 2 under og sett inn direkte på storsalens konto.
2. Overføringer

En del overfører penger til Storsalens konto. Noen gjør det fast (f.eks. en gang i måneden), andre gir større eller mindre enkeltgaver. Slike overføringer kan man gjøre til Storsalens konto 3000 14 74398. Merk «Gave».

3. Avtalegiro

Du fyller ut et skjema med ønsket beløp og trekkdato og din konto blir trukket automatisk slik du ønsker. Du kan få varsel før hvert trekk med mulighet for å stoppe trekket. Gaver gitt via avtalegiro gir dessuten fradrag på skatten, inntil kr. 25000,- pr. år. Bruk linken i margen for å laste ned avtalegiroskjemaet. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med .

4. Kollekt

Enten i kollektkurven som går rundt på gudstjenestene eller ved å trekke kortet i bankterminalen bak infobordet i foajeen. Her er det selvbetjening, oppskrift for hvordan bankterminalen fungerer finnes ved siden av terminalen.

Vår oppfordring: Avtalegiro

Vi anbefaler medlemmene våre å gi via avtalegiro. Det hjelper medlemmene til å holde orden på givertjenesten, det gir forutsigbarhet i Storsalens økonomi og det er lønnsomt på grunn av skattefordelen. Men de andre måtene å gi på fungerer også bra. Mange kombinerer dessuten faste gaver og kollekt. Her finner du en teologisk og praktisk begrunnelse for hvorfor det å gi fast er en naturlig og god praksis for oss.

Avtalegiro med mulighet for fradrag på skatten

Se avtalegiroskjema til høyre under linker

Du fyller ut skjemaet med ønsket beløp og trekkdato og din konto blir trukket automatisk slik du ønsker. Du kan få varsel før hvert trekk med mulighet for å stoppe trekket. Bruk linken i margen for å laste ned avtalegiro skjemaet. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med . Du må skrive ut giroen og sende den til Storsalen eventuelt legge den i responskassa på infobordet i foajeen.

Ønsker du å øke fastgiverbeløpet?

Send en mail til oss hvor du sier at du vil øke beløpet og hva nytt beløp er. Du må sende oss en skriftlig melding og samtidig må du ta kontakt med din bank for å sjekke om ditt månedlige trekk er under beløpsgrensen. Dersom beløpsgrensen er lavere enn månedlig trekk må dette økes slik at det er større eller lik det du trekker.

Skattefradrag

Er du blant de som støtter Storsalen Menighet så ønsker vi å gjøre oppmerksom på at du kan få fradrag på skatten for gaver på minimun kr. 500,- og inntil kr. 20.000 i det enkelte år. Skattefradraget er 27% og skattefradrag er maks kr. 5.400 pr. år.

Alle som er med i trekkordningen på avtalegiro blir innrapport til Skatteetaten via Normisjon.
De som gir gaver utenom trekkordningen og som ønsker fradrag på skatten i 2015 må sende inn fødselnummeret til Storsalen Menighet. Gaven bli registrert manuelt i våre systemer og innberettet av Storsalen Menighet til Normisjon som innberetter felles til Skattedirektoratet.