mainDekor1

Storsalen menighet

 

Oppslagstavle

Ønsker bolig

Her legger du inn et oppslag dersom du trenger et sted å bo. Oppgi gjerne område eller om det er kollektiv eller leilighet du er ute etter.

Legg til nytt oppslag

Kristen jente søker bolig

22. mai 2017, Kristin Bjørnvold Heggheim <>, 97621433

Jeg er en rolig jente på 22år som trenger et sted å bo i Oslo. Går andre året på veterinærhøgskolen. Jeg verken røyker eller fester. Håper å finne et bosted i rimelig nærhet til studiestedet på Adamstuen. Jeg spiller piano og er glad i rolige sysler på fritiden. Mulighet for sykkelparkering hadde jeg satt stor pris på.
Husleie bør ikke overstige 6000/mnd.

Ta gjerne kontakt på mail eller telefon, om du skulle ha noe for meg. :)

Ungt ektepar søker leilighet

22. mai 2017, Ivan Daniloff <>, 99379809

Vi er et ungt ektepar med bakgrunn fra Sogndal indremisjon som ønsker å leie leilighet fra og med juli 2017.
Ivan (29) har bachelorgrad i sosiologi fra HISF Høgskulen i Sogn og Fjordane, og jobber i dag som utekontakt ved bydel Frogner. Andrea (21) er sykepleierstudent ved Diakonova.

Fritiden går i trening, deltagelse i en kirke og sosiale sammenkomster på edruelige vilkår.

Vi ønsker å leie en 2/3-roms leilighet sentralt i Oslo. Langtidsleie er også ønskelig. Vi røyker ikke og har ingen husdyr. Maks leie kr. 13 000 pr. måned.

Referanser oppgis ved forespørsler.

3 kristne jenter søker hjem

22. mai 2017, Maria Nova Watne <>, 40638066

Heisann!

Vi er tre studenter som ønsker et bosted til høsten 2017. Helst sentrumsnært eller med gode mulighet for kollektivtransport til Høgskolen i Oslo og Akerhus. Vi er alle fulltidsstudenter, en fysioterapistudent og to lærerstudenter. Vi er sosiale, men ingen festløver. Interesser er KRIK (kristen idrettskontakt), lacrosse, idrett, friluftsliv, strikking, matlaging etc.
Vi er sikre betalere og samarbeidsvillige. Mange ser på oss som ansvarsfulle og pliktoppfyllende. Vi verken røyker eller har husdyr.
Boligen bør ha hvitevarer. Fint om hybelen er møblert, men delvis møblert fungerer også.
Strøm og internett inkludert i leien er en fordel. Interiør og kjøkkenutstyr har vi selv.
Ikke nøl med å ta kontakt om dere har noen spørsmål.
Email: maria.watne@hotmail.com
Vi gleder oss til å høre fra deg :)

Med vennlig hilsen Julianne, Maria Nova & Kathrine

Jente søker leilighet/kollektiv på Majorstuen

21. mai 2017, Malene Tønnesland <>, 95792875

Hei :)

Jeg søker et sted å bo i Oslo fra sommeren. Jeg ønsker å bo i Majorstuaområdet pga jobb. Overtakelse er fleksibel, alt fra 1 juli - 20 aug. Ønsker langtidsleie.

Jeg heter Malene, fra Kristiansand, 24 år gammel, kristen, rolig og er i full jobb. Trives best når det er ryddig og rolig rundt meg.

Hovedsakelig ønsker jeg å bo alene, men dette ser jeg kan bli vanskelig i Oslo, da jeg ikke ønsker å betale så alt for mye.
Jeg kan godt bo i kollektiv hvis det er god størrelse på rommet.

Håper dette er interessant for noen :)

Malene

24 år gammel kristen jente søker bolig

20. mai 2017, Dina Valberg <>, 98661021

Jeg er en 24 år gammel kristen jente som søker bolig i Oslo. Gjerne i kollektiv med andre kristne jenter.
Jeg er utdannet Faglærer i drama, og flytter til Oslo for å jobbe fra august av. Jeg er likevel villig til å betale leie fra juli av, om det er nødvendig.

Jeg er ryddig og rolig, drikker ikke alkohol og røyker ikke. Jeg setter pris på å bo med andre som liker å ha det ryddig rundt seg, og som deler troa.
Jeg er interessert i kunst og kultur, er aktiv i menighet og prøver også å holde meg i form. Ellers er jeg glad i en god samtale over en kopp kaffe eller te...
Jeg har bodd i kollektiv siden jeg var 19, og er dermed vant til å forholde meg til mange ulike typer folk og vaner. Forhåpentligvis vil jeg finne et kollektiv med andre som også er vant til å bo sammen med andre.

Maks leie: 5000 kr/mnd.

Om du vet om noen som leier ut/trenger ei jente til i kollektivet, så ta gjerne kontakt.

Mvh. Dina.

Ønsker bolig alene eller i kollektiv høsten og vinteren 17/18.

18. mai 2017, Magnus Wanderås <>, 45519655

Hei!

Mitt navn er Magnus. Jeg blir ferdig utdannet lege til sommeren og må vente til mars før jeg kan begynne i turnus. Frem til da er planen å studere på MF, jobbe og ha det fint i Oslo.

Jeg er rolig og glad. Jeg går i Storsalen G20:30.

Ønsker primært å bo i kollektiv med to toaletter, og kan gjerne evt. betale mer for rom med eget bad.

Om jeg får turnus i vinter vil jeg komme til å flytte ut i februar 2018.


Ta kontakt om det finnes noe aktuelt!
magwa91@gmail.com.

Snakkes!

2 Kristne studenter ønsker langtidsbolig

17. mai 2017, Henrik Larsen <>, 40482860

Vi er to kristne studenter søker leilighet i Oslo fra sommeren. En skal gå på Filadelfias Bibelskole, den andre er ferdig på Filadelfias Bibelskole, og begynner på siviløkonomi på BI. Vi er begge to 20 år gamle, og skal bo i Oslo flere år framover. Vi liker å ha det fint og ryddig rundt oss, og ser etter et sted som kan være en godt hjem i en hektisk hverdag. Ingen av oss røyker eller snuser. Ønsker en leilighet sentralt, eller nært kollektiv transport.
Ønsker separate (2) soverom. Kan også være interessant med 3 soverom :)

Gleder oss til å høre fra deg!

Leilighet ønskes leid

17. mai 2017, Silje Amland <>, 45445993

Hei,

Kristen jente ønsker leilighet til leie i Oslo fra 1.juli (men er fleksibel ift innflytting). Er 28 år, jobber som lærer og er aktiv i kirken på fritiden. Ikke-røyker, ikke husdyr. Sikker betaler. Referanser kan oppgis om ønskelig.

Ønsker helst leilighet med 1 soverom/lukket alkove + balkong/uteplass.

Velkommen til å ta kontakt dersom dette kan være aktuelt:)

Mvh
Silje Amland

Ønsker å leie leilighet

16. mai 2017, Jonatan Engeskaug Nilsen <>, 90803543

Hei
Vi er 4 som ønsker å leie leilighet. Vi er alle kristne og pliktoppfyllende. Jeg går master i økonomi, lillesøstra mi skal gå bibelskole, broren min skal gå jernbaneskolen og venninna mi går barnehagelærer. Alder er 19-24 år. Vi er alle aktive i filadelfiakirken og aktive på siden av med jobb, venner og sport. Både jeg og Anette har deltidsjobb pluss at min bror får lønn under utdanning slik at vi er sikre betalere. Vi er interessert i leiligheter som enten har 3 eller 4 soverom og det er bare å ta kontakt. Disponible på overtakelse

2 ryddige studenter søker bolig

16. mai 2017, Ingeborg Tjelle <>, 93694282

Vi er to studenter på 22år som søker bolig til høsten!
Vi ser etter en sentrumsnær leilighet med to soverom.

Om oss:
Vi starter begge tredje semester ved Det Teologiske Menighetsfakultetet på Majorstua, hvor vi går Ungdom Kultur og Tro og har planer om å jobbe innenfor menighet og organisasjon i fremtiden. Ingeborg har jobbet i Oslo misjonskirke de siste to årene, mens Ragna jobber deltid i strikkebutikken Pickles.
Ved siden av studiene liker vi å være sosiale med venner, spille spill og strikke. Begge er også aktiv i menighet på fritiden, med ulike tjenester som lovsang og sosiale tiltak. Ingeborg synger også i gospelkor.

Vi er ryddige, samarbeidsvillige og pålitelige.
Har du noe som kan være aktuelt for oss?
ta gjerne kontakt, vi er interessert!

Mvh
Ingeborg Tjelle
Ragna Myrstad

Rolig, kristen rogalandsjente på 29 år ønsker leie snarest

16. mai 2017, Silje Pettersen Holand <>, 96500552

Hei:)
Jeg skal studere ved Teologisk Fakultet på Blindern til høsten og ser derfor etter et sted å leie. Ønsker å flytte inn snarest, gjerne nå i mai, eventuelt juni. Ønsker å bo alene uten å dele rom med andre. Ingen festperson, ikke røyk eller husdyr. Sikker betaler:) Holder det rent og ryddig rundt meg:)
Kommer veldig gjerne på visning en dag det passer:) Ønsker helst å leie fullt møblert, men kan vurdere delvis møblert. Ønsker ikke sovesofa/hems. Helst ikke hybelkjøkken, men vanlig komfyr med stekeovn:)

Ektepar søker leilighet

15. mai 2017, Kaya Ovesen <>, 97066694

Hei! Vi er et ektepar (fra og med 20.juni) tidlig i tyveårene som søker leilighet fra 01.07.17. Vi ser helst etter en toroms leilighet som ligger høvelig nært Blindern og byen. Begge skal studere lektorfaget ved uio, og er rolige folk. Sindre studerer allerede og skal begynne på sitt tredje år, mens jeg skal starte på mitt første.

Mvh, Kaya

Tre kjekke kristne gutter søker leilighet!

15. mai 2017, Geir Einar Borgen <>, 41768340

Hei.
Vi søker etter en leilighet for tre personer. For mer info, sjekk https://www.finn.no/realestate/wanted/ad.html?finnkode=96531402

3 jenter søker leilighet

15. mai 2017, Monica Turøy Andersen <>, 93402849

Hei!
Vi er tre kristne jenter som skal studere i Oslo til høsten. To teologi og en sosialkunnskap. 20,20 og 22 år. Ser etter en leilighet med tre soverom, helst østkanten. Vi røyker ikke og drikker ikke! Vi er pålitelige, aktive og sosiale jenter!

Referanse gis gjerne om ønskelig.
Ta gjerne kontakt dersom du/dere har spørsmål. Vi er tilgjengelig på mail eller mobil!

Hilsen Monica, Pernille og Kristine

To venninner søker leilighet!

15. mai 2017, Marie Rugland <>, 47500321

Hei!

Vi er to venninner på 20 år som dette året går på Fjellheim Bibelskole i Tromsø. Til høsten flytter vi til Oslo for å studere til lærer på HiOA og veterinær på NMBU. I den anledningen trenger vi et sted å bo, og kunne sett for oss en delvis møblert eller fullt møblert leilighet til en fin pris. Gjerne innenfor ring 2, men om det er nært kollektivtransport er vi fleksible😊
Vi er åpne for å kunne dele soverom, om størrelsen er grei.

Vi er pliktoppfyllende, ryddige, ikke-røykere og fester ikke. Bare ta kontakt på mail eller melding om det er noe mer du lurer på!

Håper å høre fra deg!

Mvh. Marie Rugland og Ina Kristine Kverme

Ungt par søker sentral leilighet

14. mai 2017, Edvard Kirkeng <>, 46846444

Hei, vi er et rolig, ungt, gift par på 21 og 22 år, som henholdsvis er utdannet frisør og i full jobb, og studerer økonomi.

Vi ønsker en sentralt beliggende to-roms leilighet i Oslo, fortrinnsvis fra 1.juli.
Ikke-røykende.

Har du eller noen du kjenner leilighet, kontakt oss på 46846444, eller edvard@kirkeng.net.

Håper å høre fra deg,
Isabell og Edvard Kirkeng

Par ønsker leilighet fra aug/sept

14. mai 2017, Solveig Svensen <>, 46669191

Nygift par ønsker leilighet fra aug/sept. Gjerne sentrumsnært.

Leilighet ønskes leid

14. mai 2017, Melissa Becker <>, 97883175

Hei!

Jeg søker en leilighet til leie alene evt med en annen i Oslo fra høsten av.

Er 23 år, har fast jobb som sykepleier og er aktiv i kirken på fritiden.

Maks leie 7500,-. Kan bistå med praktiske gjøremål.

Ta gjerne kontakt om du har noe som er aktuelt.

Mvh Melissa

Nygift glad-par ønsker leilighet!

14. mai 2017, Irene Ryen <>, 47872142

Jeg og min kommende ektemann trenger et sted å bo i Oslo fra juli/august i år.
Vi skal begge studere i Oslo noen år til, og ser etter en rimelig leilighet vi kan bo i. Vi studerer på Idrettshøyskolen (NIH) og NLA-høgskolen Staffeldtsgate. Jørgen kommer fra Hamar, og Irene fra Os i Østerdalen. Er aktive i Filadelfiakirken Oslo.

Vi ser etter en to-roms leilighet! :)

Dersom du selv har, eller kjenner noen som skal leie ut i løpet av sommeren, ta gjerne kontakt!

Vennlig hilsen
Irene Ryen (snart Flermoen) og Jørgen Flermoen

Nygift glad-par ønsker leilighet!

14. mai 2017, Irene Ryen <>, 47872142

Jeg og min kommende ektemann trenger et sted å bo i Oslo fra juli/august i år.
Vi skal begge studere i Oslo noen år til, og ser etter en rimelig leilighet vi kan bo i. Vi studerer på Idrettshøyskolen (NIH) og NLA-høgskolen Staffeldtsgate. Jørgen kommer fra Hamar, og Irene fra Os i Østerdalen. Er aktive i Filadelfiakirken Oslo.

Vi ser etter en to-roms leilighet! :)

Dersom du selv har, eller kjenner noen som skal leie ut i løpet av sommeren, ta gjerne kontakt!

Vennlig hilsen
Irene Ryen (snart Flermoen) og Jørgen Flermoen

3 kristne jenter søker hyggelig hjem

14. mai 2017, Maria Nova Watne <>, 40638066

Heisann!

Vi er tre studenter som ønsker et bosted til høsten 2017. Helst sentrumsnært eller med gode mulighet for kollektivtransport til Høgskolen i Oslo og Akerhus. Vi er alle fulltidsstudenter, en fysioterapistudent og to lærerstudenter. Vi er sosiale, men ingen festløver. Interesser er KRIK (kristen idrettskontakt), lacrosse, idrett, friluftsliv, strikking, matlaging etc.
Vi er sikre betalere og samarbeidsvillige. Mange ser på oss som ansvarsfulle og pliktoppfyllende. Vi verken røyker eller har husdyr.
Boligen bør ha hvitevarer. Fint om hybelen er møblert, men delvis møblert fungerer også.
Strøm og internett inkludert i leien er en fordel. Interiør og kjøkkenutstyr har vi selv.
Ikke nøl med å ta kontakt om dere har noen spørsmål.
Email: maria.watne@hotmail.com
Vi gleder oss til å høre fra deg :)

Med vennlig hilsen Julianne, Maria Nova & Kathrine

To nordlendinger leter etter plass å bo i Oslo

11. mai 2017, Torje Solbakken <>, 46898561

Vi har forvillet oss til storbyen og lurer på om noen har plass i herberget?

Vi er to gutter på 23 år fra Nord-Norge som har fått det for seg å studere i Oslo. Simon skal starte på sitt tredje år på Musikk, menighet og ledelse på NLA Staffeldtsgate og jeg (Torje) begynner på fjerde året på lektorprogrammet i nordisk på Universitetet i Oslo.

Vi har ikke husdyr og røyker ikke. Selv om vi er nordlendinger er vi er ordentlige, ryddige og pålitelige når det kommer til betaling. På fritida går det mye i øving (på gitar) for Simon sin del mens jeg jobber og studerer.

Vi ønsker oss et sted i Oslo som ikke er så alt for dyrt, der tenker vi at et sted mellom 8 000-11 000 høres greit ut. Gjerne noe som er sentralt, men dette er ikke et must.

Om du kjenner noen som trenger to nye pers i kollektivet sitt, leier ut eller om du leier ut selv er det bare å ta kontakt med oss.

Bygdejenta skal til by'n

11. mai 2017, Jeanette Haugen <>, 99527023

Hei.
Mitt navn er Jeanette og er 27år gamle.
Jobber til daglig i en barnehage i Oslo.
I dag bor jeg ca 1 time utenfor Oslo og ønsker derfor å komme meg nærmere jobb og venner.
Ellers ei ryddig og rolig dame:)
Trenger et sted å bo fra 1 juli. Er ganske så fleksi med inflyttingsdato fra 1 juni om ønskelig:)

Sikker betaler med gode referanser.
Håper på svar.
Mvh Jeanette Haugen

4 gutter søker bolig

10. mai 2017, Erik Sandberg <>, 97716043

Vi er fire gutter i alderen 23 og 24 år som ser etter ny bolig i Oslo sentrums-området fra høsten av.
Flytter ut av dagens leilighet i løpet av sommeren grunnet stiv pris.

De siste årene våre har vært preget av Folkehøyskole, Disippeltreningsskole, Bibelskole, Hillsong College, jobb, studier og litt reising.
Vi er pliktoppfyllende, festglade i edru tilstand og over gjennomsnittet ryddige. Har kvinnelige referanser på dette ;)


Morten 23- kom hjem fra Australia og Hillsong College i januar, og begynner på HR og personalledelse til høsten

Benjamin 24- tar opp fag og jobber i butikk, og begynner på Noroff eller fortsetter og jobbe til høsten

Tobias 23- jobber på Oslo Sportslager, og begynner på Politihøyskolen til høsten

Erik 24- studerer på Teknisk Fagskole, jobber som ungdomsleder i Frikirken og som husmor i kollektivet


Ta kontakt om du har eller kjenner til noen som har en ålreit leilighet.

4 gutter søker bolig

10. mai 2017, Erik Sandberg <>, 97716043

Vi er fire gutter i alderen 23 og 24 år som ser etter ny bolig i Oslo sentrums-området fra høsten av.
Flytter ut av dagens leilighet i løpet av sommeren grunnet stiv pris.

De siste årene våre har vært preget av Folkehøyskole, Disippeltreningsskole, Bibelskole, Hillsong College, jobb, studier og litt reising.
Vi er pliktoppfyllende, festglade i edru tilstand og over gjennomsnittet ryddige. Har kvinnelige referanser på dette ;)


Morten 23- kom hjem fra Australia og Hillsong College i januar, og begynner på HR og personalledelse til høsten

Benjamin 24- tar opp fag og jobber i butikk, og begynner på Noroff eller fortsetter og jobbe til høsten

Tobias 23- jobber på Oslo Sportslager, og begynner på Politihøyskolen til høsten

Erik 24- studerer på Teknisk Fagskole, jobber som ungdomsleder i Frikirken og som husmor i kollektivet


Ta kontakt om du har eller kjenner til noen som har en ålreit leilighet.

Leilighet til 2 kristne stundenter

10. mai 2017, Henrik Larsen <>, 40482860

To kristne studenter søker leilighet i Oslo fra sommeren. En skal gå på Filadelfias Bibelskole, den andre er ferdig på Filadelfias Bibelskole, og begynner på siviløkonomi på BI. Vi er begge to 20 år gamle, og liker å ha det fint og ryddig rundt oss. Ingen av oss røyker eller snuser. Ønsker en leilighet sentralt, eller nært kollektiv transport.
Ønsker separate (2) soverom.

Gleder oss til å høre fra deg!

Tre kristne jenter søker bolig

10. mai 2017, Åshild Hauge, Thea Kvebæk og Elise Igland <>, 90789776

Hei.

Vi er tre hyggelige, kristne, omgjengelige, aktive og sosiale jenter, som leter etter tak over hodet fra høsten av. I den anledning er vi på utkikk etter en sentral og koselig leilighet, med hvitevarer inkludert.

Vi er pliktoppfyllende, pålitelige, ryddige, ikke-røykende og fester ikke.

Referanse gis gjerne om ønskelig.

Takk for at du tar deg tid til å vurdere oss som eventuelle leietakere. Ta gjerne kontakt dersom du/dere har spørsmål. Vi er tilgjengelig på mail eller mobil

SØKER BUSTAD MED TO SOVEROM

08. mai 2017, Jannicke Totland <>, 95009792

Me er to venninner som flytter frå Vestlandet til Oslo til hausten for å studere og er difor på utkikk etter ein stad å bu.

Jannicke skal studere kunst ved Høgskolen Oslo Akershus og Ingeborg skal studere ved Filadelfia bibelskule. Til vanleg går me i meinigheita Sion Mosterhamn (DFEF) der Jannicke jobbar som ungdomsleiar. Begge er engasjert i ungdomsarbeidet.

I samband med dette er me på utkikk etter ein bustad med to soverom. Budsjettet vårt er på maks 11 000,- pr. månad utanom tilleggsutgifter. Eventuell overtakingsdato passar i slutten av juli/byrjinga av august.

Ved eventuelle spørsmål eller interesse ta kontakt på 95009792 eller jannicketotland@hotmail.com

Håpar på positivt svar!

2 kristne jenter søker leilighet

07. mai 2017, Ragnhild Sikveland <>, 91110725

Hei!

Vi er 2 kristne jenter på 19 år, fra Rogaland, som søker etter leilighet i Oslo til høsten. I år har vi gått på idrettslinjen på BIbelskolen i Grimstad.

Vi ønsker en lys leilighet med 2 soverom og et fellesrom med kjøkken og stue. Pris kan diskuteres, men vi ser for oss en maks leie på 13.000,-.

Ragnhild Sikveland skal studere Lektor ved UiO, mens Anna Gjøn skal studere Radiografi ved HiOA. Siden vi skal studere i Oslo de neste årene ønsker vi langtidsleie. Ingen av oss røyker eller fester. Vi er ansvarlige og er enkle å ha med å gjøre.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Anna & Ragnhild

3 jenter søker leilighet/kollektiv

07. mai 2017, Sunniva Opdal <>, 90476778

Hei :)

Vi er tre jenter på 18-20 år fra Rogaland som leter etter et sted å bo!

Dans er en viktig del av livene våre. Etter tre år på danselinjen i vgs ser vi frem til å studere dans i Oslo (Den norske dansehøgskole og Spinn Off) fra neste studieår.

Vi er sosiale, aktive og pålitelige.

Har du en leilighet med plass til tre håper vi du tar kontakt.

Hilsen Thea, Kamilla og Sunniva.

4 jenter søker 5-roms!

07. mai 2017, Helene Omland <>, 95007068

Hei :)

Vi er fire jenter som i år går på Sagavoll kristne Folkehøyskole og vi skal flytte til Oslo til høsten for å både studere og jobbe. Vi søker da en 5-romsleilighet!

Vi er ordentlige og ryddige jenter, og vi anser oss som sikre betalere alle 4!

Gjerne ta kontakt hvis dere har noe for oss :)
Vi kan kontaktes på 46899469!

Mvh
Helene Omland
Pauline Fiskaa
Kaja Mortensen
Hanna Solemdal

Ønsker å leie leilighet

07. mai 2017, Lene Land <>, 41695756

Jeg er ei 27 år gammel kvinne, kristen og rolig som sådan, jobber som ergoterapeut på sykehjem og ser fortiden etter å leie egen bolig. Gjerne i nærheten av togforbindelse, da jeg skal jobbe i Asker fra august, men er også åpen for andre bydeler. Helst ikke mer enn 7500 i mnd. Den trenger ikke være så stor, altså.

Har du en bolig til leie, men ingen leiletager, så nøl ikke med å ta kontakt!Kommende livsglad ektepar søker bosted

07. mai 2017, Lasse Dollis Spilling <>, 93856717

Hei Vi er et ungt (23 og 24) snart nygift par fra Sørlandet. Jeg heter Lasse og gifter meg med herlige Sara i Juli. Fra august søker vi en plass å bo sammen i Oslo.

Ikke nødvendig å bo sentralt, men setter pris på en høyere standard / billigere leie hvis det er mindre sentral beliggenhet.

Vi er et kristent par med bakgrunn fra bibelskole begge to. Sara har studert internasjonal politikk i England og jeg studerer grafisk design på Westerdals. Vi håper på å finne en leilighet som har et fint kjøkken, vaskemaskin og oppvaskmaskin. Ellers kjempebonus med balkong / sollys.

Vi liker vi å tro at vi har humor og er omgjengelige. Vi liker å reise og har sans for design og interiør. Vi kan også ta vaktmestertjeneste eller lignende hvis noe slikt trengs. Vi røyker ikke og har ikke noen dyr som vi vet om.

Ta kontakt hvis du har leiligheten for oss! :)

Leilighet med 4 soverom? Til fire rolige jenter :)

05. mai 2017, Margrete Seiersnes <>, 47603323

Heisann!

Vi er fire rolige jenter som er på utkikk etter leiglihet med fire soverom i Oslo. Hele gjengen møttes på HALD internasjonale senter i oktober, og vi har alle til felles at vi vært på hversin utveksling dette året (Madagaskar, Tanzania, Nepal & Uganda)! Kort oppsumert vil jeg si at vi er en pålitelig, engasjert og tilpassningsdyktig gjeng!

Vi kan jo fortelle litt om oss:
Live er fra Bergen, er 21 år og skal studere sitt første år på BI til høsten.
Ragnhild er fra Kristiansand, er 20 år og skal ta opp fag.
Frida er fra Askim, er ferdig utdannet lærer og skal finne jobb i Oslo-området.
Margrete er fra Tvedestrand, er 19 år og skal studere første året på UiO!

Hvis du har en leilighet du vil leie ut til oss, ta kontakt! Vi er instilt på å avklare så fort som mulig :)

Tre bergensfrøkner på jakt etter leilighet

04. mai 2017, Martha Kristine Brunstad <>, 98807751

Vi er tre hyggelige jenter som ser etter leilighet med tre soverom.

Kort om oss:
Vi er i alderen 25-27, hvor to av oss studerer og en jobber som sykepleier.

Vi vil beskrive oss selv som aktive, omgjengelige og ansvarsfulle. På fritiden er vi alle engasjert i ulike menigheter her i Oslo.

Vi er ikke redd for å ta i et tak og hjelper gjerne til med praktiske gjøremål som snømåking og gressklipping om dette skulle være ønskelig😊

Ikke-røyk og ikke-fest. Referanse kan gis ved etterspørsel.

Marthe Bondevik, Ida-Marie Weltzien og
Martha Kristine Brunstad.

Ta gjerne kontakt!

Tre bergensfrøkner på jakt etter leilighet

04. mai 2017, Martha Kristine Brunstad <>, 98807751

Vi er tre hyggelige jenter som ser etter leilighet med tre soverom.

Kort om oss:
Vi er i alderen 25-27, hvor to av oss studerer og en jobber som sykepleier.

Vi vil beskrive oss selv som aktive, omgjengelige og ansvarsfulle. På fritiden er vi alle engasjert i ulike menigheter her i Oslo.

Vi er ikke redd for å ta i et tak og hjelper gjerne til med praktiske gjøremål som snømåking og gressklipping om dette skulle være ønskelig😊

Ikke-røyk og ikke-fest. Referanse kan gis ved etterspørsel.

Marthe Bondevik, Ida-Marie Weltzien og
Martha Kristine Brunstad.

Ta gjerne kontakt!

Sunnmøring søkjer husrom

04. mai 2017, Rebekka <>, 99270733

Heisann!

Eg er ei blid jente på 27 år som treng ein ny heim 1. juli.

Yrke: Vernepleier, fast jobb (08-1530) på eit dagsenter for vaksne med autisme.
Er også med i sivilforsvaret, som også krev at ein har orden på ting. Veldig spanande!

Er kristen, rolig, ryddig, sikker betalar, røyker ikkje, har ikkje dyr, aktiv på fritida med trening og venner, likar orden og ro. Har budd i Oslo i 4 år, og bur no i nærleiken av Slemdal, som er veldig flott beliggenheit i forhold til jobb.
Du kan få referanser etter ynskje.

Ikkje nøl med å ta kontakt dersom du har ein hybel som du trur kan passe til ei omgjengeleg sunnmørstaus som meg :)
Vi pratast!

3 kristne jenter ønsker bolig!

04. mai 2017, Camilla Kvavik <>, 98801712

Vi er tre rolige, kristne jenter på 21 år. To av oss er fra Sørlandet, mens den siste er fra Lofoten. Vi møttes på Hedmarktoppen folkehøyskole, og har gått der sammen, et år som elever og et år som miljøarbeidere/stipendiat.
Vi er på utkikk etter en koselig leilighet med tre soverom, gjerne sentralt i Oslo. Vi røyker ikke, fester ikke, og er sikre betalere.

Vi hadde satt veldig stor pris på om du kontaktet oss, dersom du har en leilighet du tror kan passe!

Mvh. Camilla, Tone og Ragnhild.

3 kristne jenter ønsker bolig!

04. mai 2017, Camilla Kvavik <>, 98801712

Vi er tre rolige, kristne jenter på 21 år. To av oss er fra Sørlandet, mens den siste er fra Lofoten. Vi møttes på Hedmarktoppen folkehøyskole, og har gått der sammen, et år som elever og et år som miljøarbeidere/stipendiat.
Vi er på utkikk etter en koselig leilighet med tre soverom, gjerne sentralt i Oslo. Vi røyker ikke, fester ikke, og er sikre betalere.

Vi hadde satt veldig stor pris på om du kontaktet oss, dersom du har en leilighet du tror kan passe!

Mvh. Camilla, Tone og Ragnhild.

4 kristne venninner søker leilighet

04. mai 2017, Sara <>, 45505318

Hei! Vi er 4 kristne jenter som søker leilighet sentralt i Oslo. 3 av oss studerer her allerede, og skal fortsette med det til høsten. Vi er i alderen 21-24.
Ta gjerne kontakt på tlf eller mail!

To gutter ønsker leilighet

03. mai 2017, Martin Nakken <>, 92

Hei :)
Vi er to gutter på 21 og 22 år som skal flytte til Oslo til høsten, vi er begge rolige karer som trenger et sted å bo i oslo området. Vi er begge sports interesserte og aktive gutter. Vi skal studere faglærer i idrettsfag og Ingeniør. Vi er sikre betalere. Vi er begge kristne, avholds og fester ikke. Vi er omgjengelige og imøtekommende typer. Kontakt oss gjerne på mail martinjonashn@hotmail.com eller telefon: 948 66 118

To venninner søker leilighet

03. mai 2017, Ingeborg Harstad Afset <>, 48258189

Hei, vi er to kristne jenter på 24 år som ønsker å leie en leilighet i Oslo fra sommeren av. Miriam er fra Ålesund, arbeider som bioingeniør på Diakonhjemmet og er aktiv i Intro. Ingeborg er fra Trondheim, studerer medisin ved UiO og er aktiv i Storsalen menighet. Vi verken røyker eller drikker og er ellers rolige. Ønsker en treromsleilighet sentralt i Oslo til makspris 12500kr/mnd. Ta gjerne kontakt på mail eller tlf.
Vh. Ingeborg Afset og Miriam Blindheim

Nygift glad-par ønsker leilighet!

03. mai 2017, Irene Ryen <>

Jeg og min kommende ektemann trenger et sted å bo i Oslo fra juli/august i år.
Vi skal begge studere i Oslo noen år til, og ser etter en rimelig leilighet vi kan bo i. Studerer forøvrig på Idrettshøyskolen (NIH) og NLA-høgskolen Staffeldtsgate.

Vi ser etter en to-roms leilighet! :)

Dersom du selv har, eller kjenner noen som skal leie ut i løpet av sommeren, ta gjerne kontakt!

Vennlig hilsen
Irene Ryen (snart Flermoen) og Jørgen Flermoen

3 kjekke karer søker leilighet

03. mai 2017, Ole Martin Audunsønn Haga <>, 41443026

Vi er tre gutter på 22 år som er på utkikk etter leilighet i Oslo til høsten. Vi har gått sammen på Sagavoll folkehøgskole. Vi er vant til internat og kollektiv-liv fra både folkehøgskole og tidligere studieår. Alle mann skal ha sommerjobb i år, -vi er sikre betalere.
Vi liker å ha det ryddig rundt oss og fester lite. Vi røyker ikke.

Vi er på jakt etter en leilighet med sentral beliggenhet. Ønsker leie fra juli/august 2017.

Ole Martin Haga
Har begynt på en bachelor i psykologi ved UiO. Har tidligere jobbet som ettåring på KRIK-kontoret i Oslo og var i fjor stipendiat på Sagavoll Folkehøgskole.

Sondre Bjor Aasbø
Studerer økonomi og administrasjon ved HiOA. Tidligere gått på Hald Internasjonale senter, var i fjor stipendiat sammen med Ole Martin på Sagavoll.

Jørgen Dahl
I fjor gikk Jørgen på Hald og bodde i Tanzania sammen med Sondre. Studerer til å bli byggingenør ved HiOA.

Dersom det er noen spørsmål, ta gjerne kontakt både mail og telefon!

Kristen jente søker bolig

02. mai 2017, Kristin Bjørnvold Heggheim <>, 97621433

Jeg er en rolig jente på 22år som trenger et sted å bo i Oslo. Går andre året på veterinærhøgskolen. Jeg verken røyker eller fester. Håper å finne et bosted i rimelig nærhet til studiestedet på Adamstuen. Jeg spiller piano og er glad i rolige sysler på fritiden. Mulighet for sykkelparkering hadde jeg satt stor pris på.
Husleie bør ikke overstige 6000/mnd.

Ta gjerne kontakt på mail eller telefon, om du skulle ha noe for meg. :)

To kompiser søker husly

02. mai 2017, Simon Svalheim <>, 90013316

To kristne studenter (Politi- og lærerstudent) av type hannkjønn ser etter plass å bo til høsten. Vi har begge bodd i Oslo, men flytter begge på oss og trenger en ny plass (gjerne innenfor ring 3).

Dersom det er et trivelig kollektiv som trenger påfyll at to trivelige karer, eller det finnes en leilighet som skriker etter å bli bebodd, tar vi gladelig imot tips om dette.

mvh. Eivind Frafjord og Simon Svalheim

Nygift par søker bolig

02. mai 2017, Kristoffer Johnsrud <>, 98449816

Hei!
Nygift par søker leilighet i oslo fra 1. august.
Ta kontakt :)

4 kristne jenter søker leilighet!

02. mai 2017, Karin Nag Nordanger <>, 93258074

Hei! Vi er fire blide jenter på 21år som trenger et sted å bo. Vi ønsker en sentral leilighet med fire soverom i Oslo fra juli/august.

Vi er alle ansvarlige og rolige leietakere, som verken røyker eller fester. Vi leter etter en leilighet hvor vi kan betale rundt 20 000kr i måneden.

Året 15/16 gikk vi sammen på Hedmarktoppen Folkehøyskole. Til høsten begynner Serina andreåret på sykepleien på Diakonhjemmet, og Laurentze andreåret på lærerstudiet på Høyskolen.
Karin har tatt en DTs i Hawaii og Tove har vært miljøarbeider på Hedmarktoppen i år.

Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon. Ser frem til å høre fra deg!

Mvh Serina Brattgjerd, Tove Helen Ødegaard, Laurentze Nag og Karin Nag Nordanger

To kristne jenter søker bolig

01. mai 2017, Åshild Hauge og Elise Igland <>, 90789776

Hei.

Vi er to hyggelige, kristne, omgjengelige, aktive og sosiale jenter, som leter etter tak over hodet fra høsten av. I den anledning er vi på utkikk etter en sentral og koselig leilighet, med hvitevarer inkludert.

Vi er pliktoppfyllende, pålitelige, ryddige, ikke-røykende og fester ikke.

Referanse gis gjerne om ønskelig.

Takk for at du tar deg tid til å vurdere oss som eventuelle leietakere. Ta gjerne kontakt dersom du/dere har spørsmål. Vi er tilgjengelig på mail eller mobil.

Par ønsker sted å bo

01. mai 2017, Solveig Svensen <>, 46669191

Nygift par trenger sted å bo fra 1. Sept, innenfor ring 3. Begge har fast jobb og er aktive i kirke.

Ta gjerne kontakt!
Mvh Solveig Svensen

To rolige jenter søker leilighet

01. mai 2017, Synne Andrea Tolås <>, 47708588

Hei! Mitt navn er Synne Andrea Tolås. Jeg og min venninne Helene Bergjord er på utkikk etter en rolig plass å bo fra tidligest Mai av. Vi er to rolige, kreative jenter på snart 22 år. Jeg studerer fotografi på Bilder Nordic School of Photography og har planer om å fortsette med det i ett og et halvt år til. Helene studerer film på Høgskolen Christiania og er på det siste året.

Vi er ganske stille av oss og verken fester eller røyker. Elsker god musikk og film, men hører godt nok til at eventuelle naboer skal slippe å plages av lyd. Men du er selvfølgelig hjertelig velkommen om du vil se film med oss! Vi er begge veldig diplomatiske og lett å ha med å gjøre. Så kan så og si garantere at det ikke blir bråk. Så om du vil ha to glade, rolige, imøtekommende, ordentlige leietakere, er vi et bra valg!

Med tanke på at vi er studenter, ser vi etter en rolig og koselig plass å bo. Vi har derfor valgt å sette grensen på 9000 kr/mnd. Det hadde vært best om strøm og internett var inkludert i denne prisen. Hvitevarer hadde vært fint, men oppvaskmaskin er det ikke krise om vi ikke har. Leiligheten trenger ikke være møblert.

Så ta gjerne kontakt på telefon eller mail om du kunne tenke deg å leie ut til oss/ lurer på noe!

To jenter ønsker leilighet/kollektiv

27. april 2017, Rakel Løvrød <>, 41291644

Vi er to kristne jenter på 21 og 22 år som flytter til Oslo til høsten. Vi trenger derfor et sted å bo.
Vi skal studere på VID og MF.
Vi er rolige, sosiale, aktive og ansvarsfulle.

Sikre betalere og ikke-røykere.

Ta gjerne kontakt!

- Rakel og Maren

Leilighet ønskes leid

27. april 2017, Silje Amland <>, 45445993

Hei,

Kristen jente ønsker leilighet til leie i Oslo fra 1.juli (men er fleksibel ift innflytting). Er 28 år, jobber som lærer og er aktiv i kirken på fritiden. Ikke-røyker, ikke dyr. Sikker betaler. Referanser kan oppgis om ønskelig.

Maks månedsleie 10.000 pr.mnd. Ønsker gjerne å leie rimeligere mot å gjøre tjenester som å handle, måke snø/klippe plen eller annet forefallende arbeid.

Velkommen til å ta kontakt dersom dette kan være aktuelt.

Mvh
Silje Amland

4 gromme jinter!

26. april 2017, Matilde Opsahl <>, 97647413

Hei
Vi er fire jenter som gjerne vil leie din 5roms leilighet!
Alle 4 studerer (lektor, tekstforfatter, HR/ personalledelse og teologi), har bodd 2-3 år i kollektiv fra før og ser for oss å leie 2 år fra juli/august.

Vi er trivelige jenter som utenom skole gjerne fyller tiden med friluft, musikk, dans, menighet, sosialt arbeid, god prat og ettermiddagskaffe.:)

Vennlig hilsen
Sigrid Sævik, Linde Dyrud, Ingrid Vatnar Olsen og Matilde Opsahl.

Koselege jusstudentar ser etter bolig

26. april 2017, Synnøve Ofte Jakobsen <>, +47 41226802

Hei!
Me heiter Mari Kvelvane Johansen (22) og Synnøve Ofte Jakobsen (21), og me ser etter ein sentral og koseleg plass å bu. Begge studerar jus på UiO, og skal starte på tredje året til hausten. Me er begge ansvarlege, rolige og pålitelige leigetakarar. Referansar kan skaffast ved forespørsel.

Utanom studier er me aktive i frivillig arbeid for ungdomsorganisasjonen Changemaker. Synnøve jobbar litt som tolk i menigheten Filadelfia, og Mari har drevet litt norskundervisning for fremmedspråklige i New Life Church.

Me ser etter ein leilighet med 2 soverom, gjerne med hvitevarer, men er ellers fornøgd med det meste. Håpar å høyre frå deg!

Tre gode venner ønsker å leie leilighet

25. april 2017, Samuel Løken <>, 92288831

Vi er 3 gode venner som ønsker å leie en leilighet med 3 separate soverom og et fellesareal med stue. Vi er rolige, ryddige, ikke-røykere og fester ikke. Vi ønsker hovedsaklig å leie fra 1. juli, men er villige til å eventuelt leie fra juni.

Litt informasjon om hver enkelt:
Samuel 25 år, er ferdig med bachelor i IT til sommeren på Westerdals. Har tidligere gått et år på Bibelskolen i Grimstad hvor jeg reiste til Asia i 5 måneder hvor jeg jobbet som frivillig med flytkninger og ungdomsarbeid.

Vilde 24 år, studerer master i farmasi på Universitet i Oslo hvor jeg snart er ferdig med 4. året. Har tidligere gått et år på Bibelskolen i Grimstad hvor jeg var 5 måneder i Ecuador for å Soul Children kor.

Nina 21 år, jobber i barnehage . Har tidligere studert religion og samfunn på Universitet i Oslo og er politisk aktiv. Har jobbet som frivillig i Amnesty med flyktninger.

Tre blide søker bosted!

24. april 2017, Trine Øyen Svendsen <>

Vi er tre blide jenter som leter etter en leilighet hvor vi kan være blide, samlet.

Trine er fra Kristiansand og studerer fysioterapi, noe hun trives veldig godt med. Altså er hun glad i fysisk aktivitet, som volleyball, drilling og turgåing, men også veldig glad i sofa, strikking, sjokolade, film og kollektiv transport. Hun jobber som drillinstruktør i Siggerud skolekorps året rundt, med unntak av sommerferien når hun jobber i Kristiansand Dyrepark. Ellers tilbringer hun mye tid i kirke og med venner.

Andrea er en kristen jente på 19år (blir 20 i august) fra Lofoten. Går på Filadelfia bibelskole i år, og skal gå et år til der. Er en del og deltar i Filadelfia kirken, spesielt med ungdomsarbeid og bønnearbeid. Er en sosial jente som elsker Jesus, bibel og sofakos! Ellers glad i friluftsliv og kose seg med en kopp te.

Sara er 20 år gammel og ønsker å studere biovitenskap på UiO til høsten. Hun går også på Filadelfia bibelskole i år og trives godt! Pianoferdighetene hennes står sterkt, men på de mer stille kvelder er en bok et fint alternativ.

Generelt er vi altså tre blide jenter som er glad i mye og kommer godt overrens. Vi tilbringer alle tre mye tid i kirke og «out and about» ellers, men vi ønsker å finne en leilighet hvor vi sammen kan skape et hjem, borte fra våre hjem.

Vi ser etter en sentral leilighet som ikke er svindyr per person og vil helst leie fra juli eller august. Har du en leilighet som kan passe oss? Ta kontakt!

Mvh
Sara Krogtoft Lindgren, Andrea Krogtoft og Trine Øyen Svendsen

"To blide jenter trenger et hjem"

24. april 2017, Marianne Kaspersen , 41571477

Hei! Vi er to kristne jenter som ønsker å leie fra 01.09.17. sentralt i Oslo.

Marianne er 27 år, utdannet sykepleier og jobber fast i 100%.
Anne Jorid er 26 år, skal studere til høsten og jobbe ved siden av.

Vi er begge aktive i menighet og sikre betalere. Vi fester ikke, røyker ikke og har ikke dyr. Vi liker å ha det rent og ryddig rundt oss.

Vi er på utkikk etter en 3-roms leilighet til max kr. 14000 per måned.

Ta kontakt på:
+47 97 76 85 82/annejorid.isaksen@gmail.com (Anne Jorid)
+47 41 57 14 77 (Marianne)

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Jente med hund

23. april 2017, Ane Rugland <>, 47850264

Hei! Jeg er ei 23 år gammel jente fra jæren som ser etter et nytt sted å bo fra juni/august. Studerer tegnspråk og tolkning på høgskolen og skal starte på 3. året til høsten. Jeg ser helst etter et sted for meg selv, men kan også bo med én eller to andre. Ser etter noe med leie opp til 7000,-, gjerne billigere. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe mer.
Jeg har også en liten hund av rasen toy puddel som runder ett år i august. Han er en liten forsiktig fyr som er glad i alle! Bjeffer så å si ingenting (knurrer litt til sitt eget speilbilde nå og da).

4 kristne jenter ønsker sted og bo

22. april 2017, Elisabeth Baustad <>, 48197778

Vi er fire glade jenter på 20 år som alle skal studere i Oslo.
Vi er på utkikk etter et hyggelig og lyst kollektiv som inneholder 4 soverom.
Vi ser for oss et passe stort og avslappende hjem. Det gjør ingenting om soverommene er av forskjellige størrelse, et stort fellesrom hadde vært herlig.
Vi har ikke noe krav til møblet eller ei - men ser helst det er garderobeskap på soverom, tilgang på vaskemaskin og ellers hvitevarer. Vi ønsker det skal være i et koselig strøk i Oslo fra tidligst juli, men helst fra 1. August 2017.
Pris kan diskuteres, men vi tenker ca. 5500 kr pr/person +/-. Dette blir ca. 22000 kr totalt.

Vi er ansvarsfulle og sikre betalere. I tillegg er vi blide, ordentlige jenter som er greie å ha med å gjøre. Vi er alle fire kristne jenter som driver med ingen utagerende festing og driver ikke med røyking.

Eliasbeth (20) er fra Etne, og går nå på friluftslinjen på Bibelskolen i Grimstad.
Hun skal begynne på sykepleierutdannelen ved Diakonhjemmet. Er glad i friluftsliv og strikking.

Elise (19) er fra Førde i Sogn og Fjordane, men familien bor på Finnøy. Hun går nå på friluftslinjen på Bibelskolen i Grimstad. Hun skal begynne på lærerutdanneingen ved UiO. Er en gledesspreder og sosial.

Aslaug (19) er fra Fitjar. Hun går på Toneheim i Hamar. Hun skal begynne på sykepleierutdannelsen ved Dakonhemmet/Lovisenberg. Er ansvarsfull og hjelpsom.

Marte (20) er fra Randaberg. Hun går på friluftslinjen på Bibelskolen i Grimstad. Hun skal begynne på sykepleierutdannelen ved Diakonhjemmet. Er omsorgsfull og glad i aktivitet.

Dersom det er noe mer du ønsker å vite om om oss er det bare å spørre!

Det er verdt å nevne at vi alle planlegger å bli boende i Oslo de neste 2-3 årene, så vi er interessert i langtidsleie!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

3 jenter på 20 år ønsker bolig

19. april 2017, Karoline Undheim <>, 92255478

Hei!
Vi er tre jenter på 20 år som skal studere i Oslo til høsten og trenger derfor en plass å bo. Vi har alle gått et år på Bibelskolen i Grimstad 2016/2017.
Vi er rolige, ryddige og ansvarlige jenter som er sikre betalere. Vi fester ikke og røyker ikke.

Vi ønsker leilighet/hybel med tre soverom og helst hvitevarer inkludert.

Stine skal studere sosionom på VID, og er fra Kristiansand.
Sunniva skal studere bioingeniør på Høgskolen og er fra Karmøy.
Karoline skal studere statsvitenskap på UiO og er fra Klepp på Jæren.

Håper på positivt svar! Ta kontakt

4 jenter søker leilighet

19. april 2017, Ingrid Marie Kleppenes <>, 47344605

Vi er fire jenter (22-25år) som bor i et kollektiv på Torshov, men er blitt sagt opp av eier på grunn av at han skal flytte tilbake til Oslo. Vi er derfor på utkikk etter nytt kollektiv. Vi ønsker å bo sentralt og ønsker å leie fra 1. juli (eller evt. 15. juli).

Det er bare å ta kontakt hvis mer info om oss er ønskelig.


Mvh
Catharina, Rakel, Martine og Ingrid Marie

19 år gammel jente søker hybel

18. april 2017, Karen Samseth <>, 98839987

Hei!
Jeg er ei kristen jente på 19 år, blir 20, som ser etter et hyggelig sted å bo fra juni/juli/august. Jeg går på Ansgar Bibelskole nå, skal studere på UiO, mest sannsynlig Blindern, til høsten, så jeg vil helst bo i nærheten eller med gode kollektivtransportforbindelser.
Jeg kan gjerne bo i en hybel alene med rimelig pris mot å hjelpe med husarbeid e.l. Hvis ikke bor jeg gjerne i rent og trivelig kollektiv med en eller to andre.
Jeg er pålitelig, rolig, ryddig, drikker ikke, røyker ikke og har ikke dyr. Driver med musikk og litt trening på fritiden, så setter pris på turområde i nærheten.
Ønsker husleie til maks 5000kr/mnd. Interessert i langtidsleie.

Ta gjerne kontakt via e-post eller telefon!

Hilsen Karen Samseth

Tre gode venninner ønsker leilighet

18. april 2017, Marie Tunheim <>, 92266712

Vi er tre jenter fra jæren som ønsker leilighet sentrumsnært i Oslo. To av oss studerer på VID diakonhjemmet og sistemann er utdannet lærer og skal ta et årsstudie på Fjellhaug.

Vi ønsker en leilighet med 2-3 soverom fra juli/august! Har du, eller kjenner du noen som skal leie ut, ta gjerne kontakt!

Vi drikker bare brus for JESUS er vår rus ;)

Med venlig hilsen
Marie Tunheim, Eline Austbø og Lotte Ueland

Nygift par ønsker leilighet

17. april 2017, Torgeir Lillenes <>, 95172933

Hei,

Jeg om min kommende kone ønsker å leie en leilighet i Oslo fra juli/august. Vi er henholdsvis 23 og 22 år og vi gifter oss i juni.

Torgeir begynner på en master i teologi ved Menighetsfakultetet til høsten, og Mathilde fortsetter på musikk, menighet og ledelse ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate.

Vi ser etter en to-roms leilighet relativt nærme sentrum, men ikke et must. Vi blir værende i Oslo en god del år fremover, så det hadde vært ypperlig med en leilighet vi kunne bodd i noen år!

Så om du, eller noen du kjenner har en leilighet tilgjengelig: ta gjerne kontakt! :)

Alt godt
Torgeir Lillenes og Mathilde Reinlund

Jente 21 søker bustad

17. april 2017, Anna Harestad <>, 97089618

Hei!
Eg heiter Anna, er 21 år og kjem frå Stord. Eg bur no i Grimstad, men til hausten skal eg studera lektor på UiO.

Eg er kristen og er aktivt med i meinigheit. Eg likar å bruka tid saman med vener, og å vera i fri luft og aktivitet.

Eg ser etter ein stad å bu og vil gjerne leiga med ei eller fleire andre kristne jenter. Eg vil ikkje betala meir enn 5500,- per mnd. Det er ønskeleg å leiga møblert og med kvitevarer. Eg verken røyker, snusar, drikk alkohol eller har kjæledyr.

Ta gjerne kontakt!
MvH Anna Harestad

3 kristne jenter søker leilighet

17. april 2017, Kristine Drange Salvesen <>, 98487158

Vi er 3 rolige og pålitelige jenter på 19-20 år som skal studere i Oslo fra høsten 2017. Vi drikker ikke alkohol eller røyker. Vi møttes på Hedmarktoppen folkehøyskole og gleder oss til å bo sammen i Oslo.

Studie starter i august 2017, derfor fint hvis leie også starter da :-)

Hvis du har eller kjenner noen som har en leilighet med 3 soverom, som ligger sentralt i Oslo eller nærme kollektivtrafikk så blir vi veldig glade hvis du tar kontakt :-)

Vi håper å høre fra deg!

Mvh Kristine Drange Salvesen, Thea Elisabeth Myra og Ingvild Vatne.

To kristne jenter søker nytt hjem!

17. april 2017, Kristine Kielland Fjelltorp <>, 92452585

Hei!

Vi er to jenter på 22 og 24 år som leter etter et sted å bo fra høsten av.
Vi studerer begge sykepleie på Diakonhjemmet Høgskole, den ene er ferdig utdannet til sommeren og den andre har to år igjen. Vi er begge aktive i Filadelfia Oslo og engasjerer oss i Alphakurs og diakonalt arbeid.
Vi ønsker å finne et sted å kalle hjem, enten en leilighet med 2 soverom og god stueplass, eller et koselig kristent kollektiv!
Vi håper å finne noe mellom 10- og 12 000 kr. Vi har begge referanser fra tidligere utleiere.

Ta kontakt om du vet om noe som er aktuelt for oss eller om du har noen spørsmål! :)

- Ellinor og Kristine

To jenter trenger husrom

17. april 2017, Stine Lædre Hadland <>, 47863826

Vi er to venninner på 23 år som er på let etter leilighet fra 1 juli. Vi ser etter en leilighet med to soverom og stue.

En av oss skal fortsette med studiet, og den andre er ferdig utdannet sykepleier og skal ut i arbeid til høsten. Vi er sikre betalere og rolige personer.

Ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen
Christine G. Lunga og Stine L. Hadland

3 kristne jenter ønsker bolig!

15. april 2017, Camilla Kvavik <>, 98801712

Vi er tre kristne jenter på 21 år, som skal studere i Oslo til høsten, og ser etter sted og bo. Vi er koselige, ikke-røykere og sikre betalere!

Vi har alle tre vært to år på Hedmarktoppen folkehøyskole, og nå gleder vi oss til å bo sammen i Oslo.

Vi ser etter en leilighet med 3 soverom, som helst ligger sentralt i Oslo, eller har god tilgang til kollektivtrafikk.

Dersom du selv har en leilighet, eller kjenner noen som har, så setter vi stor pris på en melding eller telefon fra deg 🙂

Studiene starter i august 2017, så fint om leien starter innen da 🙂

På forhånd takk for all hjelp, vi setter stor pris på det!

Mvh. Camilla Kvavik, Tone Ruud Hansen og Ragnhild Margrethe Angelsen.

Søker sted å bo i Oslo

07. april 2017, Maria Raniwalla <>, +61 431 625 370

Hei,

jeg søker en hybel m/sovealkove eller en 2-roms fra og med juli 2017.

Jeg er en 25 år gammel jente som per tiden bor i Sydney og går på bibelskole ved Hillsong Church. F.o.m juli trenger jeg imidlertid et sted å bo i Oslo. Jeg er utdannet sykepleier, og kommer til å forsette i jobb som dette i juli.
Jeg er rolig, røyker ikke, er aktiv i menighet og ansvarlig.

Ønsker ikke en sokkelleilighet. Max pris 8500 i måneden.

Trenger du leietaker for det jeg ser etter?
Ta kontakt for en uforpliktende dialog på mariaraniwalla@gmail.com.

2 rolige jenter søker sted å bo i Oslo

06. april 2017, Karoline Thomassen <>, 90867756

Hei!

Vi er to politistudenter som søker et sted å bo til høsten.
Vi er begge rolige og hyggelige jenter. Emma begynner på sisteåret på politihøgskolen, mens Karoline skal ha praksis i Oslo. Karoline har tidligere også gått på Filadelfia bibelskole.

Budsjettet vårt ligger samlet på ca 8000,- /mnd.

Mvh
Emma og Karoline

gutt 21 år, ønsker rom/hybel/kollektiv

02. april 2017, Stian Stordal <>, 95459687

Hei! Jeg er en gutt på 21 år som ønsker rom/hybel til høsten. Planlegger å studere på NLA Staffeldtsgate, musikk m/låtskriving.

jeg er en generelt hyggelig, renslig og omgjengelig gutt, liker å snakke med folk. jeg er kristen, og syns det er veldig spennende å snakke med folk om tro, så det hadde vært kult å bo med andre kristne.

jeg har budsjett på +/-5000 i måneden.

håper å høre fra deg :)

3 kristne gutter søker sted å bo i Oslo

01. april 2017, Inge André Flaat <>, 94482442

Hei!

Vi er 3 gutter som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år som fulltidsstudenter i byen (går nå på Bibelskolen Fjellhaug), så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer til Oslo for å studere henholdsvis lektor, sykepleier og påbygg på Sonans (etterfulgt av teologistudier). Vi er seriøse og aktive gutter, så vi kommer til å bruke mye tid på studier, kirke og fritidsaktiviteter. Ingen av oss røyker, snuser eller drikker - så det blir ingen form for festing i leiligheten. I tillegg til dette er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Larvik, Sandnes og Lindesnes. Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig.
Vi håper å høre fra deg!

Mvh. Joakim Bredal, Gjermund Øygarden og Inge André Flaat.

3 kristene gutter søker sted å bo i Oslo

01. april 2017, Joakim Bredal <>, 97139573

Hei!

Vi er 3 gutter som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år som fulltidsstudenter i byen (går nå på Bibelskolen Fjellhaug), så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer til Oslo for å studere henholdsvis lektor, sykepleier og påbygg på Sonans (etterfulgt av teologistudier). Vi er seriøse og aktive gutter, så vi kommer til å bruke mye tid på studier, kirke og fritidsaktiviteter. Ingen av oss røyker, snuser eller drikker - så det blir ingen form for festing i leiligheten. I tillegg til dette er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Larvik, Sandnes og Lindesnes. Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig.
Vi håper å høre fra deg!

Mvh. Joakim Bredal, Gjermund Øygarden og Inge André Flaat.

Jente 21 søker kollektiv

31. mars 2017, Anna Harestad <>, 97089718

Hei!
Eg heiter Anna, er 21 år og kjem frå Stord. Eg bur no i Grimstad, men til hausten skal eg studera lektor på UiO, og leitar derfor etter ein stad å bu.

Eg er kristen og er aktivt med i meinigheit. Eg likar å bruka tid saman med vener, og å vera i fri luft og aktivitet.

Eg ser etter både kollektiv og hybel, og kan gjerne leiga med ei eller fleire andre kristne jenter. Eg vil ikkje betala meir enn 5000,- per mnd. Det er ønskeleg å leiga møblert og med kvitevarer. Eg verken røyker, snusar, drikk alkohol eller har kjæledyr.

Ta gjerne kontakt!
MvH Anna Harestad

Mann 25 søker kollektiv

31. mars 2017, Martin Leite <>, 99383658

Jeg er en 25 år gammel sørlending som skal starte å jobbe i Oslo til høsten. Derfor er jeg på utkikk etter et kristent kollektiv i byen med fornuftig kollektiv/sykkel-avstand til Fornebu, hvor jobben er plassert.
Jeg liker å ha det ryddig på fellesarealer, og setter pris på at det er en god tone mellom folka i kollektivet.
På fritiden er jeg glad i å trene og å ha venner på besøk.
Maks leie: 7-8000.
Overtagelsesdato: tidligst 1. juni - senest 1. august.

Med vennlig hilsen,
Martin Leite

Gift par ønsker leilighet

30. mars 2017, Andrea Bergerud <>, 46450055

Hei!

Vi gifter oss i juni og er på jakt etter et sted å leie. Peter skal studere på HIOA og Andrea starter i 100% stilling som miljøterapeut i mai. Ønsker leilighet i Oslo fra mai/juni måned.

Fire jenter trenger et nytt hjem!

29. mars 2017, Silje Kimberlee Kulleseid <>, 47235515

Hei!

Vi er fire hyggelig jenter mellom 22 og 28 år som ser etter et fint sted å bo med fire soverom fra 1.juli av. Vi er en journalist, en sykepleierstudent, og to sykepleiere. Til høsten kommer noen av oss til å jobbe og noen til å studere.

Vi er rolige, renslige, ansvarsfulle, respektfulle og sosiale. Vi verken røyker, fester eller har dyr. Vi er alle kristne, er aktive i menighetslivet i Oslo og andre fritidsaktiviteter.

Vi ønsker oss et sted som ligger sentralt.
Har ikke noe eksakt ønske om pris, men noen av oss skal være studenter til høsten.

Hvis dere har noen spørsmål eller veit om et sted, er det bare å ta kontakt på mail eller telefon.

Mobil: 47235515
E-post: skulleseid@gmail.com


Med vennlig
Silje, Katarina, Tonje, Anniken Sara

To jenter søker bustad

27. mars 2017, Anna Harestad <>, 97089618

Hei!
Me er to jenter på 21 år (1995) som begge heite Anna, begge er frå Stord, og no skal begge verta lærarar. Anna nr.1 Har allereie budd eitt år i Oslo og studerer ved MF. Anna nr.2 har vore eitt år på UiA og kjem no til Oslo. Før dette var nr.1 to år på Hald Internasjonale Senter og nr.2 to år på Bibelskolen i Grimstad. Me likar begge å bruka tid saman med vener, å vera i fri luft og aktivitet, og er dessutan aktive i meinigheit. Ingen av oss røyker eller snusar, og me er interesserte i ein roleg leilegheit der me kan ha filmkveld framfor fest.

Me ynskjer ein leilegheit som ikkje er dyrare enn 4500,- per person.
¨Om du ser på meg med velvilje, så lat meg få bustad...¨1. Sam 27:5 - Ta gjerne kontakt!

MvH Anna Lindahl og Anna Harestad

Par på utkikk etter leilighet

26. mars 2017, Katrine Dale Olsen <>, 95106366

Hei

Vi er et ektepar som er på utkikk etter en 2-3 roms leilighet i Oslo. Vi har ingen spesielle krav til beliggenhet eller innflyttingsdato, men ser for oss en månedspris på maks 11 000 kr. Vi er begge to i fulltidsjobb og er sikre betalere. Røyker ikke og har ikke dyr.

Ta gjerne kontakt med oss!

Hilsen
Katrine og Martin Dale Olsen

5 kristne jenter søker leilighet

26. mars 2017, Kristi Rydland <>, 95427224

Hei!
Me er 5 jenter på 20 år som leitar etter leilighet i Oslo til neste år. Me skal studere litt ulikt, både politi, teologi, sjukepleien og lærar/barnehagelærar.

Me kjenner kvarandre godt frå før. Me gjekk ilag på Bibelskulen i Grimstad, kor me budde 5mnd i Tanzania ilag. I år har me gjort litt forskjellige ting, både studert, jobba, reist og vert i militæret.

Me er glade og aktive jenter, og trives veldig godt i kvarandres selskap. Er glad i å finne på ting, og likar å vere aktive i ulike menighetar. Me røkjer ikkje, og festar svært lite.

Me ynskjer helst ein leilighet med 5 soverom, men kan og vurdere med 4. Ynskjer å leige sentralt i Oslo.
Håpar å høyre frå deg!

Mvh Kristi Rydland, Solveig Tislevoll, Kari Karlsen, Ingrid Hatten og Konstanse Lyngsmo Molland

Gift par søker bolig

21. mars 2017, Ingar Benno Petterson <>, 93462126

Vi gifter oss i august og er på jakt etter sted å leie. Vi fullfører våre studier i løpet av 2018, BI og Lovisenberg, og tenker å bo i Oslo i årene fremover. Begge har deltidsjobb, og vi vil derfor være sikre betalere.

Ønsket overtakelse er fra 1.august (1.juli dersom det er aktuelt), og ser for oss en leilighet med gode kollektivtilbud.

Maks pris: 10-11 000

To jenter trenger leilighet

21. mars 2017, Renate Tørvi <>, 404 84 258

Hei!

Vi er to studenter som trenger et sted å bo fra juli av. Anniken(24) skal ta sykepleien til høsten og Renate(23) tar en bachelor i Ledelse og Teologi. På fritiden er vi begge engasjerte i en kirke som heter Intro.

Vi er interesserte i en rimelig 3 roms-leilighet, men er også åpne for en 2-roms med separat stue og kjøkken, sentralt i Oslo.

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om oss eller har en leilighet som kan være aktuell.

Jente ønsker kollektiv

20. mars 2017, Anne Grete Raanaa <>, 46446550

Hei!

Til høsten flytter jeg til Oslo for å begynne å jobbe etter studier i Bergen, og ønsker derfor et hyggelig kollektiv å flytte inn i!

Jeg begynner å jobbe 1. august, så trenger leilighet senest 1. august, men ikke før 1. juli.

Har bodd i kollektiv gjennom hele studietiden og trives supergodt med det. Jeg er en ganske rolig av meg, er sosial og er glad i å ha besøk, men ikke noe særlig partymenneske. Er også ansvarsfull og ryddig.

Ta kontakt hvis du har noe ledig, da ;) Håper å høre fra deg/dere!


Jente søker bolig

16. mars 2017, Hanna Elina Wenell <>, +4740485776

Hei!

Jeg heter Hanna og er 22 år. For øyeblikket bor jeg i India hvor jeg studerer et semester med fred- og konflikt. I høst var jeg i Ghana og studerte globale miljøstudier. Jeg har også gått 2 år på folkhøyskole i Sverige.

Jeg flytter tilbake Oslo for å studere til høsten, og ønsker et sted å bo fra august 2017! Det kan være enten i egen hybel/leilighet eller i kollektiv.

Noen stikkord om meg: Ærlig, positiv, rolig, kristen, generøs, flexibel, ansvarsfull, sosial :)

Ta gjerne kontakt!

Fire jenter søker leilighet

14. mars 2017, Marianne Eng <>, 98632703

Vi er fire kristne jenter som søker et sted å bo sentralt i Oslo. Vi møttes på Sagavoll folkehøgskole, hvor vi går nå og gleder oss til å bo sammen til høsten! Vi røyker ikke og har ikke dyr. Vi er noen veldig sosiale jenter som er glad i å bli kjent med nye mennesker og er klar for å ta fatt på studiene!

Vi setter respekt høyt, så kommer ikke til å være til plage for eventuelle naboer, er ansvarsfulle og sikre betalere.

Ta gjerne kontakt, setter stor pris på all hjelp!

Kristen kvartett klar for kollektiv

12. mars 2017, Martin Sørdal <>, 48099312

Heisann. Martin her. Tenkte å høre om du har det vi leter etter:

Jeg skal flytte inn med mine to beste venner. Vi er 23, 21 og 23. Ene, Benjamin Lundeby, skal ta andre året på tannlegestudie, andre, Øyvind Ellefsen, er utdannet sosionom og skal jobbe mens jeg skal fullføre bachleor matematikk og økonomi. I tillegg er vi en fjerdemann, Johannes Larsen 23, nær venn av han Øyvind, men som jeg enda ikke har møtt, han går bachelor i Idrett og friluftsliv.

Stikkord: omgjengelige, ansvarsfulle, dedikerte, trosfylte og ærlige. Røyker ikke og alkohol er uaktuelt i leiligheten da flere av oss er avholds. Referanser fra tidligere kan lett fremvises. Vi har alle trygg økonomi ettersom alle har jobb.

To av oss deler gjerne et stort soverom. Vi ser derfor etter bomulighet med tre eller fire soverom. Gjerne sentralt og i nærheten av Universitetet. Ideell dato for innflytting er 01.08.2017. Vi har alle god økonomi, men har satt et tak på ca 20 000.

Ta kontakt for en uforpliktende, men garantert hyggelig prat med Martin Sørdal på 48099312 eller send en Mail til smartinsordal@gmail.com. Jeg stikker også gjerne innom for å ta en kikk.

Er du vårt bønnesvar?

Nygift par ønsker bolig

11. mars 2017, Solveig Svensen <>, 46669191

Hei!
Jeg og min forlovede skal gifte oss i september, og trenger i den forbindelse ny bolig. Vi er aktive i menighet, har begge fastjobb, røyker ikke/fester ikke. Vi ønsker oss en leilighet/hybel, min. toroms, innenfor ring 3.

Bare å ta kontakt!
solveig@marita.no
46669191

Hilsen Daniel Feidal og Solveig Svensen.

3-4 kristne gutter ønsker bolig

08. mars 2017, Øyvind Vassli <>, 98416375

Hei! Vi er 3-4 kristne gutter som ser oss om etter en sentrumsnær leilighet med 2-4 soverom. Vi er spesielt hyggelige, pålitelige og rolige. Vi tar kun av når fotballlagene våre vinner eller håndball-landslaget kommer til VM-finale. To av oss går 2. året på lektorstudier og den tredje har også master og jobber som vikarlærer. Interesse fra 1. Juli, eller 1. August.

Fire kristne jenter ønsker bolig!

06. mars 2017, Camilla Kvavik <>, 98801712

4 Kristne jenter søker leilighet

Vi er fire kristne jenter på 21 år, som skal studere i Oslo til høsten, og ser etter sted og bo. Vi er koselige, ikke-røykere og sikkre betalere!

Vi møttes på Hedmarktoppen folkehøyskole, og nå gleder vi oss til å bo sammen til høsten!

Vi ser etter en leilighet med 4 soverom, som helst ligger sentralt i Oslo, eller har god tilgang til kollektivtrafikk.

Dersom du selv har en leilighet i den duren, eller kjenner noen som har, så setter vi stor pris på en melding eller telefon fra deg 🙂

Studiene starter i august 2017, så fint om leien starter innen da 🙂

På forhånd takk for all hjelp, vi setter stor pris på det!

Tre kristne jenter ønsker leilighet

05. mars 2017, Johanne Østereng <>, 91802984

Hei!
Vi er tre kristne jenter som ønsker leilighet iitt sentralt i Oslo fra juni 2017. Vi ser etter en leilighet med tre soverom.

Litt om oss: Vi er alle 21 år(f.1995), og studenter. Ei studerer psykologi på universitet, og er på sitt tredje semester nå. Ei er på førsteåret på fysioterapistudiet. Og ei går andre året på sykepleien.

Håper på positiv respons.

Mvh Camilla Øyen, Ragnhild Tonstad og JOhanne Østereng.

Par søker bolig

22. februar 2017, Peter Oma <>, 95764984

Hei!

Vi er et trivelig og omgjengelig par på 25 og 26 år som er på utkikk etter en sentrumsnær leilighet i Oslo med 1-2 soverom fra august 2017 (vi gifter oss i starten av august, men kan gjerne ta over eventuell leilighet allerede fra 1.juni).

Katrine er fra Randaberg og jobber som sykepleier på Lovisenberg sykehus.
Peter er fra Øystese og blir til våren ferdig med sin master i naturbasert reiseliv.

Vi røyker ikke, har ikke kjæledyr, og er sikre betalere som kommer til å bli i Oslo i flere år.

Ser frem til å høre fra deg!

Fire jenter ønsker leilighet fra høsten 2017

22. februar 2017, Hilde Kristoffersen <>, 94487522

Hei!

Vi er fire kristne jenter som er på utkikk etter et sted å bo i Oslo f.o.m august 2017.
Ingrid, Helene og Rebekka kommer fra Sørlandet, og Hilde er fra Karmøy. Vi møttes på Bibelskolen i Grimstad skoleåret 15/16.

I år går to av oss andreåret på bibelskolen, ei tar påbygg og ei er trainee for Laget NKSS. Til høsten er vi klare for studenttilværelsen.

Vi er hyggelige, sosiale, ordentlige, ikke-røykere som betaler i tide. Vi leter hovedsakelig etter en leilighet med fire soverom. I tillegg er det ønskelig at leiligheten ligger nær kollektivtransport.

Hvis du tar kontakt med oss, blir vi veldig glade, og hvis det er ønskelig, kan vi skaffe referanser

Vennlig hilsen
Ingrid, Helene, Rebekka og Hilde

Jente ønsker leilighet/kollektiv fra høsten 2017

11. februar 2017, Rakel Løvrød <>

Hei, jeg er en jente på 21 år som ønsker et sted å bo i Oslo fra august 2017.

Jeg har gått på Bibelskolen i Grimstad i to år, og bor for tiden i Los Angeles, USA, hvor jeg er voluntør på Dream Center.
Jeg skal begynne å studere sosialt arbeid på VID vitenskapelige høgskole.
Jeg er aktiv, glad i dans, fotball og natur.
Rolig, ansvarsfull, sosial og tillitsfull.
Jeg drikker ikke og er røykfri.

Ta gjerne kontakt!

To jenter ønsker leilighet fra høsten 2017

03. februar 2017, Johanne Saxegaard <>, 47656806

Hællæ!

Vi er to kristne jenter som ønsker et sted å bo f.o.m. høsten 2017. I hovedsak er vi ute etter en sentralt beliggende leilighet/hus, og gjerne med flere enn to soverom da vi gjerne bor med flere. Vi er ikke så veldig kravstore, men peis er nice!

Vi gikk sammen på Bibelskolen i Grimstad i fjor. I år er Johanne stipendiat på BiG. Kristin studerer Grunnskolelærer ved HiOA og er aktiv i Storsalen menighet.

Vi er sosiale, ansvarlige, ryddige, betaler i tide, ikke-røykere og er generelt sett stille og rolige.
Vi har begge bodd på internat og er vant med å ta ansvar og holde det ryddig.

Ta gjerne kontakt ang. referanser og lignende.

Håper vi prekæs!

// Johanne Saxegaard, Kristin Ausland

Ønsker hybel/2-roms

30. januar 2017, Maria Raniwalla <>, +61 431625370

Hei,

undersøker mulighetene for en hybel m/sovealkove eller en 2-roms fra og med juli 2017.

Jeg er en 25 år gammel jente som per tiden bor i Sydney og går på bibelskole ved Hillsong Church. F.o.m juli trenger jeg imidlertid et sted å bo i Oslo. Jeg er utdannet sykepleier, og kommer til å forsette i jobb som dette i juli.
Jeg er rolig, ikke-røyker, aktiv i menighet og ansvarlig.

Ønsker ikke en sokkelleilighet. Max pris 8500 i måneden.

Trenger du leietaker for det jeg ser etter?
Ta kontakt for en uforpliktende dialog på mariaraniwalla@gmail.com.

Kristen kvartett klar for kollektiv

29. januar 2017, Martin Sørdal <>, 48099312

Heisann. Martin her. Tenkte å høre om du har det vi leter etter:

Jeg skal flytte inn med tre av mine aller beste venner. Vi er 23, 23, 23 og 21. Ene skal andre året på tannlegestudie, andre er utdannet sosionom og skal jobbe, tredje skal ta årsstudium mens selv skal jeg fullføre bachleor matematikk og økonomi.

Stikkord: omgjengelige, ansvarsfulle, dedikerte, trosfylte og ærlige. Røyker og drikker ikke. Referanser fra tidligere kan fremvises.

To av oss deler gjerne et stort soverom. Vi ser derfor etter bomulighet med tre eller fire soverom. Gjerne sentralt og i nærheten av Universitetet. Ideell dato for innflytting er 01.08.2017. Vi har alle god økonomi, men har satt et tak på ca 20 000.

Ta kontakt for en uforpliktende, men garantert hyggelig prat med Martin Sørdal på 48099312 eller send en Mail til smartinsordal@gmail.com. Jeg stikker også gjerne innom for å ta en kikk.

Er du vårt bønnesvar?

To jenter søker bolig i fra August 2017

10. januar 2017, Cathrine Skadberg Olsen <>, 47503400

Hei! :)
Vi er to kristne jenter fra Sagavoll Folkehøgskole som skal studere i Oslo til høsten og ønsker å leie en leilighet sammen. Vi er begge rolige, ansvarsfulle og engasjert i menighetsarbeid. Ingen av oss har kjæledyr eller røyker.

Hvis du er interessert i å leie til oss, ta kontakt med Marianne Eng på 98632703 eller Cathrine Skadberg Olsen 47503400.

Rolig ansvarlig kvinne ønsker liten leilighet.

01. januar 2017, Jeanette Smoge <>, 99158831

Hei!
Jeg ser etter en liten 2-roms leilighet/stor 1-roms i Storoslo/Akershus, gjerne i rask nærhet til togstasjon, da jeg skal jobbe i Lillestrøm. Balkong og rolige og grønne omgivelser er et pluss.

Det kan evt. være interessant med et stort rom i rolig/lite bokollektiv med andre kristne voksne damer.

Jeg selv er 35 år, ganske rolig og stille. Jobber som lege. Som leietaker tar jeg ansvar, er pålitelig, og sikker betaler. Jeg er ryddig av meg og liker å ha det rent. Er sosial og tror jeg er ganske omgjengelig : )

Hør gjerne av deg om dette kan være interessant! Ønsker helst leieperiode fra januar -17, evt. desember, men senest 1. februar -17. Har ingen formening om leiens varighet, men bør være på minst 13 mnd. Ønsker kun seriøse henvendelser, ingen reklame/salgstelefoner.


Vennlig hilsen


Jeanette Smoge
To gutter som er på jakt etter et sted å bo

01. januar 2017, Hadi <>, 98890202

Hei,

Jeg kjenner to gutter som trenger et sted å bo. De har nylig fått oppholdstillatelse i Norge, og er i alderen ca. 30.

De må ikke bo sammen på et sted, han ene som jeg kjenner, ønsker jeg at han skal finne seg en kristen bofellesskap.

Gjerne kontakt meg snarest om du kan hjelpe oss.

Hilsen
Hadi Khodabakhsh 9889 0202

Verdens greieste leietakere?

01. januar 2017, Elisabeth Hovland <>, 91782808

Heisann. Vi er to venninner fra Kristiansand på 24 og 26 som trenger et sted å bo fra 1.1.2017.

Begge er studenter, har aldri fått noen klager på oss så lenge vi har bodd hjemmefra, non-smokers, betaler alltid på tiden, aldri hatt behov for å bruke depositum og er generelt over gjennomsnittet veldig hyggelige!

Om du vil leie ut til oss garanterer vi et problemfritt leieforhold samt at du hjelper to blide snupper til å få seg et sted å bo!

Ta gjerne kontakt på 91782808 om DU er vårt lille husromssvar.

Beste hilsen,
Elisabeth Hovland og Veronica Sørensen

Søker rom i herberget

29. desember 2016, Aleksander M <>, 98842384

Hei, Aleksander, 30 år, leter etter en plass å bo, planen er å studere over nett og jobbe ved siden av frem til sommeren. Sikker betaler, svært omgjengelig, troende og godt humør. Jeg er ute etter et rimelig rom. Ta kontakt! :)

To jenter søker husrom

24. november 2016, Margrethe Lans Syvertsen <>, 46934087

Hei!

Vi er to rolige og hyggelige jenter på 20 og 24 år som søker husrom etter nyttår.

Margrethe er fra Mandal, går andreåret på medisinstudiet, synger i kor og er med i en bibelgruppe.

Marte er fra Nordfjord, skal studere litt forskjellige fag og jobbe kommende semester, og begynner på masterstudium ved UiO neste høst.

Røykfrie, sikre betalere.

Ta gjerne kontakt!

Tre voksne venner ønsker leilighet på Grønland

01. oktober 2016, Gotfred Matias Kaupang <>, 46795290

Vi er tre voksne venner som ser etter en leilighet på Grønland. To av oss er i 30-årene og sistemann er i 20-årene.

Som utleier får du tre pålitelige menn som er sikre betalere.

Alle tre stiller med gode referanser fra både gamle leieforhold og fra arbeidsgivere.

Vi er alle i full jobb og jobber henholdsvis i bemanningsbyrå, mottakssenter for flyktninger og i kaffebransjen.

For øvrig er vi rolige, ikke-røykere uten husdyr.

Vi ser frem i mot å høre fra deg!

Kristen gutt søker desperat etter plass å bo

02. september 2016, Steinar Hageberg Sundby <>, 93411408

Hallais!

Jeg er en 21 år gammel "gutt" som sårt trener et sted å bo. Søker helst hybel eller kollektiv med fler en to personer. Har tidligere gått på internat skolen Drottningborg vgs og Høgtun folkehøyskole, så er blitt litt for vant til å bo med mange rundt meg. Det betyr også at jeg har lært meg å delta på fellesoppgaver som vasking av fellesarealer, rydde og vaske etter meg og ikke minst respektere de som bor rundt meg.
Jeg vil påstå at jeg er ganske sosial av meg, og er egentlig med på det gøye som skjer :)
I år skal nok studier gå litt foran det sosiale da.

I år (frem til juni 2017) går jeg på privatistskolen Sonans på Bislett. Er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre etter det, men fare for at jeg blir lengre i Oslo.

Send hest en melding eller mail, hvis du vil "ha meg", da jeg er en del på skole og lesesal.

Maks leie 5500 kr.

Ledig rom/ leilighet på/rundt Kampen

01. september 2016, Marianne Eide <>, 90594962

Dame i 30-årene leter etter et relativt billig alternativ på Kampen og omegn. Er åpen for bofelleskap også.

Jeg jobber i barnevernet 100%, er en omgjengelig og sosial dame☺️!

Ta kontakt!
Mvh
Marianne

Kristen gutt søker hybel/kollektiv!

19. august 2016, Eilif Hystad <>, 40541337

Hei!

Jeg heter Eilif Hystad, 22 år fra Lyngdal. Starter mitt første år på Filadelfia bibelskole til høsten og trenger derfor et sted å bo :) Jeg er en rolig, omgjengelig og ryddig kar. Røyker ikke og har ingen husdyr. På fritiden liker jeg å spille biljard, være med venner, se film og dra på tur.

Ta gjerne kontakt!

To kristne jenter ønsker å leie i Østensjø-området

01. august 2016, Kari Klepsvik <>, 95408489

Vi er to venninner på 22 år som ønsker å flytte til Østensjø-området til høsten. Vi er begge fulltidsstudenter og ungdomsledere i et kristent ungdomsarbeid på Oppsal, og ønsker derfor å bo i nærheten. Vi ser etter en 3-romst til rundt 1200 kr/mnd. Vi anser oss selv som pålitelige og ansvarlige jenter. Ta gjerne kontakt om du har et aktuelt tilbud til oss.

3 jenter søker leilighet

01. august 2016, Malene Bjornes <>, 94825587

Hei!
Vi er tre jenter på 20 år som ønsker å starte et kollektiv sentralt i Oslo til høsten. For tiden går vi på Sagavoll fhs i Telemark. Vi ser etter en leilighet med tre soverom.
Ta kontakt om du er interessert :)

Gutt 22år søker hybel/rom

01. august 2016, Johannes Larsen <>, 94255788

Hei!

Jeg er en gutt på 22år som skal studere 2.året idrett, friluftsliv og helse på HiOA til høsten og trenger derfor et sted å bo. Jeg søker en bolig som ligger sentralt, gjerne i nærheten av Høgskolen i Oslo Akershus.

Jeg er ryddig, fester ikke og er punktlig i oppgaver som husvask og betaling.

Jeg røyker ikke.

Ta gjerne kontakt!

Ønsker bolig til to jenter!

01. august 2016, Gunhild Sannes Larsen <>, 97774748

Vi er to jenter på 30 og 28 år som leter etter en plass å bo fra august.
Vi ønsker en plass med to soverom, er åpne for mye, men spesielt svake for hus og leiligheter med uteplass/fin bakgård.
Beligenhet er vi også fleksible på, men vi trives godt på østkanten av byen og ønsker å bo sentralt. Forøvrig er vi er glade i ryddige hjem og rolige stunder.

Vi er begge aktive i menigheten Sub Church, hvor Gunhild blant annet sitter i styret. Gunhild jobber for øyeblikket som sosionom i Frelsesarmeens eldreomsorg, og Kari-Ann er også sosionom og arbeider på Lista som prosjektleder i Farsund kommune, men flytter til Oslo nå i sommer.

4 Voksene jenter

01. august 2016, Marlene <>, 99576826

Vi er fire jenter Miriam 31, Clara 29, Marlene 27 og Annka 26 som ønsker et sted å bo. Vi er tre i fast jobb og en student. Alle er aktive i kirken Intro.
Vi er ryddige, rolige og ordentlige.

Vi har et ønske om å betale max 6000kr hver, 24.000 kr til sammen.
Det må ikke være en stue i leiligheten, stuen kan bli til rom. Er det evt litt forskjell på rommene kan vi fordele pris og evt øke totalprisen.
Ønsker å leie ett år av gangen.

Gleder oss å høre fra deg :)

En 24åring søker tak høsten 2016

01. august 2016, Ingvild Nordengen Tjessem <>, 97100455

Jeg ønsker meg tak og vegger som kan holde kroppen varm den kommende høsten.
Trenger et rom - størrelse, hybel, kollektiv, hus betyr ikke så mye, men en maks pris på 5000kr mnd.

Jeg er kristen, glad i idrett (gjerne stisykling og ski for å nevne noe) glad i mat (gjerne frokost, lunsj, middag, dessert og kvelds for å nevne alt) har tatt 3årig utdannelse innen fotografi (og kunst), så liker å fotografere. Målet mitt er å bli faglærer i formgivning. Har jobbet på hotell så vaske kan jeg (god på rydding men dog etter å ha rotet litt). Kan forekomme at jeg blir litt sur eller irritert; men det er et sjeldent syn for på det generelle er jeg blid, hyggelig, omgjengelig og glad i livet.

Hybel/kollektiv ønskes for jente mes hund

01. august 2016, Ane Rugland <>, 47850264

Hei! Er ei jente på 22 år som studerer tegnspråk og tolkning på HiOA, jeg trenger et sted å bo fra august. Tenker da et sentralt sted med leie fra 4-5000. Og husdyr tillatt, da jeg har planer om å anskaffe meg en toy puddel.

Søker bolig fra August 2016

01. august 2016, Celina Pedersen <>, 90524333

Vi er et ektepar på 22 og 24 år fra Kristiansand, som søker leilighet fra August av. Ønsker å bli boende i hvert fall frem til 2018:)

Ta gjerne kontakt på:
Celina_peder@hotmail.com

To kristne jenter søker bolig

01. august 2016, Malin Tolås <>, 40726265

Hei!

Vi er to kristne jenter på 23 år som ser etter en leilighet å leie ifra august av. Helst en treroms med to soverom :-) Vi er begge kristne, røyker ikke og drikker ikke. En av oss skal studere sosionom på Diakonhjemmet, og den andre skal jobbe 100 %. Vi er pliktoppfyllende, stille og ansvarlige. Kan få med referanse om det er ønskelig. Maks pris er 6000 per person inkludert alt.
Gjerne ta kontakt om du tenker du har noe som kan være aktuelt for oss!

Vennlig hilsen,
Malin Tolås

Alene jente i Oslo

15. juli 2016, Veline Gautefall Olsson <>, 41745198

Jeg er ei jente på 19 år fra kristiansand. Jeg skal jobbe som ettåring i Misjonskirken Betlehem. jeg trenger en pass og bo, og kunne tenke meg å bo med noen gode kristne.

Jeg er glad i å være i kirka, jeg er en selvstenig og ryddig person. Jeg røyker og drikker ikke.

Håper noen kunne tenke seg å hjelpe meg siden jeg ikke kjenner noen her inne og trenger ett godt miljø folk å gå med.

Omkring 5000 i leie. Er åpen for å bo alene og kollektiv.

Håper noen vil hjelpe meg
Veline Gautefall Olsson

2 venninner trenger sted å bo!

01. juli 2016, Benedikte Grimsøen <>, 93615522

Vi er to barndomsvenninner som trenger et sted å bo fra høsten av.

Tina Malén Kolberg studerer for å bli politi, og på fritiden går det mye i trening.

Benedikte Grimsøen studerer for å bli tannlege (odontologi), og er på fritiden opptatt med håndball i Oldenborg og tjeneste på Touchpoint (under Oslo misjonskirke Betlehem).

Vi er begge rolige og renslige jenter. Ta kontakt om det er noe du lurer på - vi kommer gjerne for å ta en titt på bolig!

Kristen ung mann på 26 søker rom i kollektiv

01. juli 2016, Jimmy <>, 40605337

Flyttet til Oslo i november 2015, men leter nå etter et litt rimeligere sted å bo, og fortrinnsvis i et kollektiv med flere kristne.
Har fast jobb og er sikker betaler, depositum ingen problem.
Opprinnelig fra Sveio utenfor Haugesund, men flyttet til Oslo på grunn av jobb/kjæreste.
Er renslig og ryddig, og setter pris på om man kan ha, i alle fall, litt system på vaskerutiner osv.
Går fast i Filadelfia.

To jenter søker rom i leilighet eller egen leilighet

26. juni 2016, Ida Marie Westlund <>, 48035251

Hei!

Vi er to jenter i alderen 20 og 22 år som søker (to) rom i et koselig kristent kollektiv, eller evt en egen leilighet.

Benedicte jobber fulltid som frisør på PåHåret på Skøyen, og Ida begynner sitt siste år på ergoterapiutdanningen på HIOA.
Begge er engasterte i menigheten Intro.

Vi ønsker å bo sentralt, god standard og koselige roomies. Maks leie 6000kr pr pers.

Ikke nøl med å ta kontakt :-)

Mvh,
Ida Marie Westlund
Benedicte Bakker

Tre jenter søker 4-roms leilighet

03. juni 2016, Marte Angvoll <>, 94834979

Vi er tre jenter som skal studere i Oslo fra høsten av og ønsker en sentral 4-romsleilighet. Vi er 20, 21 og 22 år, og har gått på Bibelskolen i Grimstad sammen. Vi er rolige, ryddige, pålitelige jenter.

Maks leie 5500,-

Ta gjerne kontakt!

Med vennlig hilsen Marte Angvoll, Maria Simone Sunde dos Santos og Signe Særheim

To jenter på jakt etter hybel/kollektiv

01. juni 2016, Agnes-Margrete Andersen <>, 97420771

Hei :)
Vi er to jenter på 20 år ved navn Agnes-Margrete Andersen og Jeanett Louise Gammelseter.
Vi kommer fra Alta og Hønefoss. Vi går for øyeblikket på folkehøgskole i Vestby, ikke
mer enn 30 minutt med tog fra Oslo.

Vi er på leting etter hybel/rom på kollektiv fra Juli måned 2016 og ett år fremover, hvor videre leie kan være ønsket.
Under vårt opphold i Oslo skal begge jobbe og Jeanett Louise skal også studere.
Ønsket om å bo sentralt/nær kollektiv trafikk er stort.

Ingen av oss røyker eller har dyr. Begge er nøye på å holde det ryddig rundt oss, og
vi er to rolige og omgjengelige jenter. Vi ønsker å bo et år i hovedstaden da vi i
utgangspunktet kommer fra to rolige steder, og ser frem til å bo et sted hvor det skjer
noe til en hver tid.

Omkring 5000,- per pers, inkludert strøm og wifi.


Med vennlig hilsen
Agnes-Margrete og Jeanett Louise :)

Par ønsker å leige leilighet

01. juni 2016, Solveig Håskjold <>, 45818518

Vi er eit par på 22 og 25 år som giftar oss til sommaren. Vi leiter etter ein stad å bu f.o.m. juni/juli 2016. Vi er rolege, ikkje-røyk, ingen dyr. Har gode referansar frå tidligare leigeopphald.

4 ORDENTLIGE GUTTER SØKER LEILIGHET

01. juni 2016, Simon Vinnes <>, 90474225

Hei

Vi er 4 gutter som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år i byen, så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer dit for å studere henholdsvis medisin, informatikk, politi og byggingeniør.

Vi er seriøse og aktive gutter som har ett år på Sagavoll Folkehøgskole bak oss. Vi kommer til å bruke mye tid på studier, trening og fritidsaktiviteter, og lite tid på festing. Ingen av oss røyker eller snuser. I tillegg er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Rygge, Gjerdrum, Bergen og Stavanger.

Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig.

Vi håper å høre fra deg!

Bosted med 2 soverom

10. mai 2016, Ellen Marie Håland <>, 98092709

Hei!

Vi er to jenter med Jesus i hjertet som leter etter en leilighet til høsten (2soverom)! Dette skoleåret har vi tilbrakt på Hedmarktoppen folkehøgskole, hvor
Ellen Marie(19) har utviklet sin kreativitet på kreativlinja og Kaja(20) har fått kjent på både danseglede og mestringsfølelse på danselinja.
Til høsten skal Ellen Marie studere interkulturell kommunikasjon på MF, og Kaja skal ta KRLE på Staffeldts.

Pris kan diskuteres, og vi er åpne for å hjelpe til med barnepass hvis det kan gi en overkommelig pris for begge parter.

Ta gjerne kontakt med Ellen Marie om du lurer på noe!

mail: emhaa@hotmail.com
sms: 98092709

Hilsen Kaja og Ellen Marie

Leilighet for to personer ønskes

22. april 2016, Kaja Tetlie Bekkvik <>, 91869903

Hei!

Vi er to jenter med Jesus i hjerte som leter etter en leilighet til høsten(2 soverom)! I år har vi tilbrakt tiden på Hedmarktoppen folkehøgskole, hvor Ellen Marie(19) har fått utviklet sine kreative sider på linjen kreativ og Kaja(20) har fått kjent på både danseglede og mestringsfølelse på danselinja.
Til høsten skal Ellen Marie studere på MF og Kaja i Staffeldtsgate.

Pris kan diskuteres, og vi er åpne for å hjelpe til med barnepass hvis dette kan hjelpe til med å komme fram til en overkommelig pris for begge parter.

Hilsen Ellen Marie Håland (98092709) og Kaja Tetlie Bekkvik (91869903).

Kristen kar søker bofellesskap

22. mars 2016, Daniel Overksott <>, 47231128

Jeg er 26 år og jobber for tiden i Kristent Interkulturelt Arbeid blant Unge (KIA Ung). Jeg ser etter et rolig bofellesskap under 40 minutters sykkelavstand fra Oslo sentrum. Går i en huskirke på Carl Berner.

To kristne gutter søker leilighet

05. mars 2016, Teodros, 45558751

Hei! Vi er to gutter i 20-årene som ønsker å leie en leilighet sammen med to soverom, i tillegg til kjøkken og bad. Vi er sikre betalere og rolige mennesker. Vi er kristne og går nå i en ortodoks kirke i Grorud. Opprinnelig kommer vi fra Eritrea, men her i Oslo er vi nå ivrige på norskkurs på Rosenhoff for å bli enda bedre i norsk.
Ta gjerne kontakt på telefonnummer 45558751. Håper å høre fra deg.

Mvh Tedros Alemayo og Tumzghi Teklehaymanot.

Nygift par ønsker sted å bo

25. februar 2016, Solbjørg Kringeland Eriksen <>, 46638859

Vi er Solbjørg (22) fra Tysvær i Rogaland, og Ole Rasmus (22) fra Flekkefjord i Vest-Agder. Vi skal gifte oss til sommeren, og er derfor på jakt etter et sted å bo sammen til høsten.

Solbjørg studerer sykepleien på Diakonhjemmet (2.året), og Ole Rasmus studerer arkeologi og konservering på Universitetet i Oslo (1. året). Vi ønsker i utgangspunktet å leie i fra juni, men juli og august går også bra.

Vi fester eller røyker ikke, og er ellers greie å ha med å gjøre.

Kontaktinformasjon:
Tlf. 46638859 (Solbjørg)
E-mail: solbjoergke@gmail.com

Mvh,
Solbjørg K. Eriksen og Ole Rasmus Modalsli Grøtteland

Nygifte studenter søker bolig fra juni/juli

24. februar 2016, Amalie Rødseth Breck <>, 41614084

Vi er to kristne studenter (22år) som blir mann og kone til sommeren, og vi er nå på jakt etter vår første bolig sammen. Amalie går 2.året på sykepleien mens Daniel går 1.året på fysioterapeut.

Som leieboere er vi hyggelige, rolige, svært ansvarlige, og hverken drikker alkohol eller røyker. Vi er sikre betalere da vi begge jobber ved siden av studiet.

Siden vi begge studerer i sentrum hadde det vært stor stas med en sentral leilighet. Men en leilighet litt lenger utenfor med gode kollektivtilbud i nærheten er absolutt aktuelt det og.
Håper du kan hjelpe oss i boligjakten og vi kan love at leiligheten din er i trygge hender.

Kontakt oss gjerne på telefon 41614084 (Amalie) eller amaliebreck@gmail.com

Mvh Amalie Rødseth Breck og Daniel Leirflåt