mainDekor1

Storsalen menighet

 

Oppslagstavle

Ønsker bolig

Her legger du inn et oppslag dersom du trenger et sted å bo. Oppgi gjerne område eller om det er kollektiv eller leilighet du er ute etter.

Legg til nytt oppslag

4 gromme jinter!

26. april 2017, Matilde Opsahl <>, 97647413

Hei
Vi er fire jenter som gjerne vil leie din 5roms leilighet!
Alle 4 studerer (lektor, tekstforfatter, HR/ personalledelse og teologi), har bodd 2-3 år i kollektiv fra før og ser for oss å leie 2 år fra juli/august.

Vi er trivelige jenter som utenom skole gjerne fyller tiden med friluft, musikk, dans, menighet, sosialt arbeid, god prat og ettermiddagskaffe.:)

Vennlig hilsen
Sigrid Sævik, Linde Dyrud, Ingrid Vatnar Olsen og Matilde Opsahl.

Tre venner søker leilighet

26. april 2017, Ole Thomas Augestad <>, 92899889

Vi er tre stykk som har møtt hverandre på Hurdal Verk FHS som ønsker å leie relativt sentralt i Oslo! Vi ser gjerne etter en 4-roms leilighet med separate soverom og stue! Vi tre som ønsker har gått sammen på Hurdal verk hvor vi også har vært stipendiater forskjellige år! Vi er 23,24 og 25- år gamle og studere forskjellig i Oslo by!

Dersom du leier ut eller vet om noe relevant send gjerne en melding!
Mvh Ole Thomas Augestad

Nygift glad-par ønsker leilighet!

26. april 2017, Irene Ryen <>, 47872142

Jeg og min kommende ektemann trenger et sted å bo i Oslo fra juli/august i år.
Vi skal begge studere i Oslo noen år til, og ser etter en rimelig leilighet vi kan bo i. Studerer forøvrig på Idrettshøyskolen (NIH) og NLA-høgskolen Staffeldtsgate.

Vi ser etter en to-roms leilighet! :)

Dersom du selv har, eller kjenner noen som skal leie ut i løpet av sommeren, ta gjerne kontakt!

Vennlig hilsen
Irene Ryen (snart Flermoen) og Jørgen Flermoen

Koselege jusstudentar ser etter bolig

26. april 2017, Synnøve Ofte Jakobsen <>, +47 41226802

Hei!
Me heiter Mari Kvelvane Johansen (22) og Synnøve Ofte Jakobsen (21), og me ser etter ein sentral og koseleg plass å bu. Begge studerar jus på UiO, og skal starte på tredje året til hausten. Me er begge ansvarlege, rolige og pålitelige leigetakarar. Referansar kan skaffast ved forespørsel.

Utanom studier er me aktive i frivillig arbeid for ungdomsorganisasjonen Changemaker. Synnøve jobbar litt som tolk i menigheten Filadelfia, og Mari har drevet litt norskundervisning for fremmedspråklige i New Life Church.

Me ser etter ein leilighet med 2 soverom, gjerne med hvitevarer, men er ellers fornøgd med det meste. Håpar å høyre frå deg!

Tre gode venner ønsker å leie leilighet

25. april 2017, Samuel Løken <>, 92288831

Vi er 3 gode venner som ønsker å leie en leilighet med 3 separate soverom og et fellesareal med stue. Vi er rolige, ryddige, ikke-røykere og fester ikke. Vi ønsker hovedsaklig å leie fra 1. juli, men er villige til å eventuelt leie fra juni.

Litt informasjon om hver enkelt:
Samuel 25 år, er ferdig med bachelor i IT til sommeren på Westerdals. Har tidligere gått et år på Bibelskolen i Grimstad hvor jeg reiste til Asia i 5 måneder hvor jeg jobbet som frivillig med flytkninger og ungdomsarbeid.

Vilde 24 år, studerer master i farmasi på Universitet i Oslo hvor jeg snart er ferdig med 4. året. Har tidligere gått et år på Bibelskolen i Grimstad hvor jeg var 5 måneder i Ecuador for å Soul Children kor.

Nina 21 år, jobber i barnehage . Har tidligere studert religion og samfunn på Universitet i Oslo og er politisk aktiv. Har jobbet som frivillig i Amnesty med flyktninger.

Nygift par søker leilighet

25. april 2017, Torgeir Lillenes <>, 95172933

Hei,

Jeg om min kommende kone ønsker å leie en leilighet i Oslo fra juli/august. Vi er henholdsvis 23 og 22 år og vi gifter oss i juni.

Torgeir begynner på en master i teologi ved Menighetsfakultetet til høsten, og Mathilde fortsetter på musikk, menighet og ledelse ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate.

Vi ser etter en to-roms leilighet relativt nærme sentrum, men ikke et must. Vi blir værende i Oslo en god del år fremover, så det hadde vært ypperlig med en leilighet vi kunne bodd i noen år!

Så om du, eller noen du kjenner har en leilighet tilgjengelig: ta gjerne kontakt! :)

Alt godt
Torgeir Lillenes og Mathilde Reinlund

Tre blide søker bosted!

24. april 2017, Trine Øyen Svendsen <>

Vi er tre blide jenter som leter etter en leilighet hvor vi kan være blide, samlet.

Trine er fra Kristiansand og studerer fysioterapi, noe hun trives veldig godt med. Altså er hun glad i fysisk aktivitet, som volleyball, drilling og turgåing, men også veldig glad i sofa, strikking, sjokolade, film og kollektiv transport. Hun jobber som drillinstruktør i Siggerud skolekorps året rundt, med unntak av sommerferien når hun jobber i Kristiansand Dyrepark. Ellers tilbringer hun mye tid i kirke og med venner.

Andrea er en kristen jente på 19år (blir 20 i august) fra Lofoten. Går på Filadelfia bibelskole i år, og skal gå et år til der. Er en del og deltar i Filadelfia kirken, spesielt med ungdomsarbeid og bønnearbeid. Er en sosial jente som elsker Jesus, bibel og sofakos! Ellers glad i friluftsliv og kose seg med en kopp te.

Sara er 20 år gammel og ønsker å studere biovitenskap på UiO til høsten. Hun går også på Filadelfia bibelskole i år og trives godt! Pianoferdighetene hennes står sterkt, men på de mer stille kvelder er en bok et fint alternativ.

Generelt er vi altså tre blide jenter som er glad i mye og kommer godt overrens. Vi tilbringer alle tre mye tid i kirke og «out and about» ellers, men vi ønsker å finne en leilighet hvor vi sammen kan skape et hjem, borte fra våre hjem.

Vi ser etter en sentral leilighet som ikke er svindyr per person og vil helst leie fra juli eller august. Har du en leilighet som kan passe oss? Ta kontakt!

Mvh
Sara Krogtoft Lindgren, Andrea Krogtoft og Trine Øyen Svendsen

Nygift ektepar søker leilighet

24. april 2017, Karsten Tollheim <>, 94186941

Jeg og (min kommende) kone gifter oss i August og ønsker å leie leilighet fra høsten av.
Jeg skal studere på Sinsen og kona mi i sentrum så i nærheten av Sinsen er å foretrekke.
Helst en toroms og gjerne en billig pris for to studenter
Leier gjerne fra 1. Juli eller 1. August.

Vi er ryddige, rolige og lette å ha med å gjøre. Heller løsninger enn problemer. Vi er pliktoppfyllende, rolige og sosiale mennesker. Leien kommer garantert i tide og evt arbeidsoppgaver tar vi gjerne. Begge to er kristne. Ingen av oss drikker og ingen røyker.

Ta kontakt på mail: ktollheim@gmail.com
Eller tlf: 94186941 hvis du har eller veit om noe i siktet.

Takk for hjelpen!

"To blide jenter trenger et hjem"

24. april 2017, Marianne Kaspersen , 41571477

Hei! Vi er to kristne jenter som ønsker å leie fra 01.09.17. sentralt i Oslo.

Marianne er 27 år, utdannet sykepleier og jobber fast i 100%.
Anne Jorid er 26 år, skal studere til høsten og jobbe ved siden av.

Vi er begge aktive i menighet og sikre betalere. Vi fester ikke, røyker ikke og har ikke dyr. Vi liker å ha det rent og ryddig rundt oss.

Vi er på utkikk etter en 3-roms leilighet til max kr. 14000 per måned.

Ta kontakt på:
+47 97 76 85 82/annejorid.isaksen@gmail.com (Anne Jorid)
+47 41 57 14 77 (Marianne)

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ønsker å bo sentralt i Oslo

23. april 2017, Katrine <>, 90145618

I august skal jeg gå bibelskolen Filadelfia Oslo og trenger et sted å bo for ett år,gjerne med noen andre jenter!

Blir 20 til høsten og er fra Kristiansand, veldig rolig og liker å ha det ryddig rundt meg. Har jobbet i noen år nå så er en sikker betaler.

Hvis du kunne tenke å bo med meg eller du har en leilighet nær sentrum så ta kontakt med en gang. Trenger bolig fra litt sent i juli 2017 til juni 2018.

Katrine

Ønsker å bo sentralt i Oslo

23. april 2017, Katrine <>, 90145618

I august skal jeg gå bibelskolen Filadelfia Oslo og trenger et sted å bo for ett år,gjerne med noen andre jenter!

Blir 20 til høsten og er fra Kristiansand, veldig rolig og liker å ha det ryddig rundt meg. Har jobbet i noen år nå så er en sikker betaler.

Hvis du kunne tenke å bo med meg eller du har en leilighet nær sentrum så ta kontakt med en gang. Trenger bolig fra litt sent i juli 2017 til juni 2018.

Katrine

Jente med hund

23. april 2017, Ane Rugland <>, 47850264

Hei! Jeg er ei 23 år gammel jente fra jæren som ser etter et nytt sted å bo fra juni/august. Studerer tegnspråk og tolkning på høgskolen og skal starte på 3. året til høsten. Jeg ser helst etter et sted for meg selv, men kan også bo med én eller to andre. Ser etter noe med leie opp til 7000,-, gjerne billigere. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe mer.
Jeg har også en liten hund av rasen toy puddel som runder ett år i august. Han er en liten forsiktig fyr som er glad i alle! Bjeffer så å si ingenting (knurrer litt til sitt eget speilbilde nå og da).

Fire kristne studenter ønsker å leie i Oslo

23. april 2017, Agnes Guttormsen <>, 47843154

Vi er fire jenter som ønsker å leie en leilighet i Oslo f.o.m. juli 2017. Helst i området Majorstua/Marienlyst/Frogner, men annet er også av interesse.

Vi har tidligere gått sammen på Nordfjord folkehøgskule og kjenner hverandre godt. Vi er glade i friluftsliv og er aktive i KRIK (Kristen idrettskontakt). Alle har bodd i Oslo siden høsten 2016 og nå ønsker vi å flytte sammen.

Kort om oss:
Agnes (21) studerer klinisk ernæring på UiO.
Eirin (20) studerer fysioterapi på HiOA.
Hanna (20) skal ta opp fag til høsten.
Astrid (22) skal studere til høsten.

Ikke røyk/dyr/bråk. Sikre betalere. Max. leie 22 000 per måned, inkl. strøm. Gode referanser, oppgis på forespørsel.

Har du en leilighet som kan være aktuell for oss? Vi har mulighet til å komme på visning. Ta gjerne kontakt!

Hilsen Agnes, Eirin, Hanna og Astrid

2 Kristne studenter ønsker bolig til høsten!

22. april 2017, Henrik Larsen <>, 40482860

To kristne studenter søker leilighet i Oslo fra sommeren :) En skal gå på Filadelfias Bibelskole: Den andre er ferdig på Filadelfias Bibelskole, og begynner på siviløkonomi på BI. Vi er begge to 20 år gamle, og liker å ha det fint og ryddig rundt oss. Vi er begge veldig avtive i kirke, og kommer til å bruke mye av tiden der! Ingen av oss røyker eller snuser.


Ønsker en leilighet sentralt, eller nært kollektiv transport.
Ønsker separate (2) soverom.

Gleder oss til å høre fra deg!

To brødre (som faktisk er brødre) søker bustad

22. april 2017, Johan N. Hermstad <>, 97186576

Vi er to brør som ønskjer å flytte saman att til sommaren.
Ein studerer medisin (26 år), den andre jobbar med utanrikspolitikk (28 år). Utover det er vi aktive og har verv i KRIK og er ikkje framande for å dra ut av byen på tur i helgene.
Vi tør påstå at perioden med høglydt krangling og vald mot kvarandre har vore over ei stund, og kallar oss difor rolege og trivelege. Null røyk.

4 kristne jenter ønsker sted og bo

22. april 2017, Elisabeth Baustad <>, 48197778

Vi er fire glade jenter på 20 år som alle skal studere i Oslo.
Vi er på utkikk etter et hyggelig og lyst kollektiv som inneholder 4 soverom.
Vi ser for oss et passe stort og avslappende hjem. Det gjør ingenting om soverommene er av forskjellige størrelse, et stort fellesrom hadde vært herlig.
Vi har ikke noe krav til møblet eller ei - men ser helst det er garderobeskap på soverom, tilgang på vaskemaskin og ellers hvitevarer. Vi ønsker det skal være i et koselig strøk i Oslo fra tidligst juli, men helst fra 1. August 2017.
Pris kan diskuteres, men vi tenker ca. 5500 kr pr/person +/-. Dette blir ca. 22000 kr totalt.

Vi er ansvarsfulle og sikre betalere. I tillegg er vi blide, ordentlige jenter som er greie å ha med å gjøre. Vi er alle fire kristne jenter som driver med ingen utagerende festing og driver ikke med røyking.

Eliasbeth (20) er fra Etne, og går nå på friluftslinjen på Bibelskolen i Grimstad.
Hun skal begynne på sykepleierutdannelen ved Diakonhjemmet. Er glad i friluftsliv og strikking.

Elise (19) er fra Førde i Sogn og Fjordane, men familien bor på Finnøy. Hun går nå på friluftslinjen på Bibelskolen i Grimstad. Hun skal begynne på lærerutdanneingen ved UiO. Er en gledesspreder og sosial.

Aslaug (19) er fra Fitjar. Hun går på Toneheim i Hamar. Hun skal begynne på sykepleierutdannelsen ved Dakonhemmet/Lovisenberg. Er ansvarsfull og hjelpsom.

Marte (20) er fra Randaberg. Hun går på friluftslinjen på Bibelskolen i Grimstad. Hun skal begynne på sykepleierutdannelen ved Diakonhjemmet. Er omsorgsfull og glad i aktivitet.

Dersom det er noe mer du ønsker å vite om om oss er det bare å spørre!

Det er verdt å nevne at vi alle planlegger å bli boende i Oslo de neste 2-3 årene, så vi er interessert i langtidsleie!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Tre studenter søker hjem

20. april 2017, Maria Nova Watne <>

Hei!

Vi er tre kristne studenter som ønsker et bosted til høsten 2017. Helst sentrumsnært eller med gode mulighet for kollektivtransport til Høgskolen i Oslo og Akerhus. Vi er alle fulltidsstudenter, en fysioterapistudent og to lærerstudenter. Vi er sosiale, men ingen festløver. Interesser er KRIK (kristen idrettskontakt), lacrosse, idrett, friluftsliv, strikking, matlaging etc.
Vi er sikre betalere og samarbeidsvillige. Mange ser på oss som ansvarsfulle og pliktoppfyllende. Vi verken røyker eller har husdyr.
Boligen bør ha hvitevarer. Fint om hybelen er møblert, men delvis møblert fungerer også.
Strøm og internett inkludert i leien er en fordel. Interiør og kjøkkenutstyr har vi selv.
Pris: Under 16000 er ønskelig.
Ikke nøl med å ta kontakt om dere har noen spørsmål.
Vi gleder oss til å høre fra deg 🙂
Email: maria.watne@hotmail.com

Kristen blid jente (23) ønsker sted å bo

20. april 2017, Eirin Hovland <>, 45396811

Hei, jeg er ei blid, postiv og hyggelig jente som trenger et sted og bo fra slutten av juni 2017.
Studerer og jobber og regner med og fortsette med dette til høsten.

Har mulighet for å betale maks mellom 5000-6000kr i mnd.
Helst noe sentralt eller kort vei til kollektivt, men ikke noe must!

Hvis dette er deg/dere ta gjerne kontakt.

Med Vennlig hilsen

Eirin :)

3 jenter på 20 år ønsker bolig

19. april 2017, Karoline Undheim <>, 92255478

Hei!
Vi er tre jenter på 20 år som skal studere i Oslo til høsten og trenger derfor en plass å bo. Vi har alle gått et år på Bibelskolen i Grimstad 2016/2017.
Vi er rolige, ryddige og ansvarlige jenter som er sikre betalere. Vi fester ikke og røyker ikke.

Vi ønsker leilighet/hybel med tre soverom og helst hvitevarer inkludert.

Stine skal studere sosionom på VID, og er fra Kristiansand.
Sunniva skal studere bioingeniør på Høgskolen og er fra Karmøy.
Karoline skal studere statsvitenskap på UiO og er fra Klepp på Jæren.

Håper på positivt svar! Ta kontakt

4 jenter søker leilighet

19. april 2017, Ingrid Marie Kleppenes <>, 47344605

Vi er fire jenter (22-25år) som bor i et kollektiv på Torshov, men er blitt sagt opp av eier på grunn av at han skal flytte tilbake til Oslo. Vi er derfor på utkikk etter nytt kollektiv. Vi ønsker å bo sentralt og ønsker å leie fra 1. juli (eller evt. 15. juli).

Det er bare å ta kontakt hvis mer info om oss er ønskelig.


Mvh
Catharina, Rakel, Martine og Ingrid Marie

To kjekke karer søker et sted å bo!

19. april 2017, Simen Olaves Fiskum <>, 40049896

Hei!

Vi er to kompiser og klassekamerater fra NLA Staffeldtsgate som sårt trenger er sted å bo fra 1. juni. En på 29 og en på 25. Vi er livsglade mennesker, som følge regler og tåler konstruktiv kritikk.

Vi fikk nettopp beskjed om at huseier slår opp med oss og får ikke fornyet kontrakt. Årsak foreløpig ukjent, men fra vår side forstår vi ikke helt hva det kan være. Vi har vært snille gutter. Men vi er altså ganske desperate for øyeblikket. Flytting passer ikke prima med tanken på den grusomme eksamenstiden som venter.

Vi hadde satt utrolig stor pris på henvendelser. Eneste krav til leilighet er tak over hodet, to soverom og mulighet for kollektivt ned til sentrum hadde vært fint.

Med vennlig hilsen:
Simen Olaves Fiskum og Odd Magne Stø.

19 år gammel jente søker hybel

18. april 2017, Karen Samseth <>, 98839987

Hei!
Jeg er ei kristen jente på 19 år, blir 20, som ser etter et hyggelig sted å bo fra juni/juli/august. Jeg går på Ansgar Bibelskole nå, skal studere på UiO, mest sannsynlig Blindern, til høsten, så jeg vil helst bo i nærheten eller med gode kollektivtransportforbindelser.
Jeg kan gjerne bo i en hybel alene med rimelig pris mot å hjelpe med husarbeid e.l. Hvis ikke bor jeg gjerne i rent og trivelig kollektiv med en eller to andre.
Jeg er pålitelig, rolig, ryddig, drikker ikke, røyker ikke og har ikke dyr. Driver med musikk og litt trening på fritiden, så setter pris på turområde i nærheten.
Ønsker husleie til maks 5000kr/mnd. Interessert i langtidsleie.

Ta gjerne kontakt via e-post eller telefon!

Hilsen Karen Samseth

To kristne kompiser søker sted å bo!

18. april 2017, Richard Aas <>, 45276022

Vi er to kristne unge karer som leter etter et sted å bo. Vi skal begge jobbe fulltid, så vi er definitivt sikre betalere. Vi er åpne for de fleste muligheter, så langt det ikke blir alt for dyrt for oss, og så langt det ikke er et bittelite bøttekott. Vi er begge 21 år gamle og er ikke kompliserte å forholde seg til. Bare å spørre hvis du har noen flere spørsmål om oss.

Mvh, Richard

Tre gode venninner ønsker leilighet

18. april 2017, Marie Tunheim <>, 92266712

Vi er tre jenter fra jæren som ønsker leilighet sentrumsnært i Oslo. To av oss studerer på VID diakonhjemmet og sistemann er utdannet lærer og skal ta et årsstudie på Fjellhaug.

Vi ønsker en leilighet med 2-3 soverom fra juli/august! Har du, eller kjenner du noen som skal leie ut, ta gjerne kontakt!

Vi drikker bare brus for JESUS er vår rus ;)

Med venlig hilsen
Marie Tunheim, Eline Austbø og Lotte Ueland

Nygift par ønsker leilighet

17. april 2017, Torgeir Lillenes <>, 95172933

Hei,

Jeg om min kommende kone ønsker å leie en leilighet i Oslo fra juli/august. Vi er henholdsvis 23 og 22 år og vi gifter oss i juni.

Torgeir begynner på en master i teologi ved Menighetsfakultetet til høsten, og Mathilde fortsetter på musikk, menighet og ledelse ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate.

Vi ser etter en to-roms leilighet relativt nærme sentrum, men ikke et must. Vi blir værende i Oslo en god del år fremover, så det hadde vært ypperlig med en leilighet vi kunne bodd i noen år!

Så om du, eller noen du kjenner har en leilighet tilgjengelig: ta gjerne kontakt! :)

Alt godt
Torgeir Lillenes og Mathilde Reinlund

Jente 21 søker bustad

17. april 2017, Anna Harestad <>, 97089618

Hei!
Eg heiter Anna, er 21 år og kjem frå Stord. Eg bur no i Grimstad, men til hausten skal eg studera lektor på UiO.

Eg er kristen og er aktivt med i meinigheit. Eg likar å bruka tid saman med vener, og å vera i fri luft og aktivitet.

Eg ser etter ein stad å bu og vil gjerne leiga med ei eller fleire andre kristne jenter. Eg vil ikkje betala meir enn 5500,- per mnd. Det er ønskeleg å leiga møblert og med kvitevarer. Eg verken røyker, snusar, drikk alkohol eller har kjæledyr.

Ta gjerne kontakt!
MvH Anna Harestad

3 kristne jenter søker leilighet

17. april 2017, Kristine Drange Salvesen <>, 98487158

Vi er 3 rolige og pålitelige jenter på 19-20 år som skal studere i Oslo fra høsten 2017. Vi drikker ikke alkohol eller røyker. Vi møttes på Hedmarktoppen folkehøyskole og gleder oss til å bo sammen i Oslo.

Studie starter i august 2017, derfor fint hvis leie også starter da :-)

Hvis du har eller kjenner noen som har en leilighet med 3 soverom, som ligger sentralt i Oslo eller nærme kollektivtrafikk så blir vi veldig glade hvis du tar kontakt :-)

Vi håper å høre fra deg!

Mvh Kristine Drange Salvesen, Thea Elisabeth Myra og Ingvild Vatne.

To kristne jenter søker nytt hjem!

17. april 2017, Kristine Kielland Fjelltorp <>, 92452585

Hei!

Vi er to jenter på 22 og 24 år som leter etter et sted å bo fra høsten av.
Vi studerer begge sykepleie på Diakonhjemmet Høgskole, den ene er ferdig utdannet til sommeren og den andre har to år igjen. Vi er begge aktive i Filadelfia Oslo og engasjerer oss i Alphakurs og diakonalt arbeid.
Vi ønsker å finne et sted å kalle hjem, enten en leilighet med 2 soverom og god stueplass, eller et koselig kristent kollektiv!
Vi håper å finne noe mellom 10- og 12 000 kr. Vi har begge referanser fra tidligere utleiere.

Ta kontakt om du vet om noe som er aktuelt for oss eller om du har noen spørsmål! :)

- Ellinor og Kristine

To jenter trenger husrom

17. april 2017, Stine Lædre Hadland <>, 47863826

Vi er to venninner på 23 år som er på let etter leilighet fra 1 juli. Vi ser etter en leilighet med to soverom og stue.

En av oss skal fortsette med studiet, og den andre er ferdig utdannet sykepleier og skal ut i arbeid til høsten. Vi er sikre betalere og rolige personer.

Ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen
Christine G. Lunga og Stine L. Hadland

Nygift glad-par ønsker leilighet!

16. april 2017, Irene Ryen <>, 47872142

Jeg og min kommende ektemann trenger et sted å bo i Oslo fra juli/august i år.
Vi skal begge studere i Oslo noen år til, og ser etter en rimelig leilighet vi kan bo i. Studerer forøvrig på Idrettshøyskolen (NIH) og NLA-høgskolen Staffeldtsgate.

Vi ser etter en to-roms leilighet! :)

Dersom du selv har, eller kjenner noen som skal leie ut i løpet av sommeren, ta gjerne kontakt!

Vennlig hilsen
Irene Ryen (snart Flermoen) og Jørgen Flermoen

3 kristne jenter søker leilighet

15. april 2017, Hanna Lovise Skagestad <>, 46781298

Hei, vi er tre jenter på 19 og 20 år som søker etter leilighet i Oslo fra høsten 2017. Vi har alle gått på Kvitsund Gymnas, og to av oss er i år på Gå ut senteret. Denne høsten vil vi begynne å studere i Oslo, og ser etter en leilighet med 3 soverom. Vi er rolige, pålitelige og røyker ikke. Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon.
Mvh Hanna

3 kristne jenter ønsker bolig!

15. april 2017, Camilla Kvavik <>, 98801712

Vi er tre kristne jenter på 21 år, som skal studere i Oslo til høsten, og ser etter sted og bo. Vi er koselige, ikke-røykere og sikre betalere!

Vi har alle tre vært to år på Hedmarktoppen folkehøyskole, og nå gleder vi oss til å bo sammen i Oslo.

Vi ser etter en leilighet med 3 soverom, som helst ligger sentralt i Oslo, eller har god tilgang til kollektivtrafikk.

Dersom du selv har en leilighet, eller kjenner noen som har, så setter vi stor pris på en melding eller telefon fra deg 🙂

Studiene starter i august 2017, så fint om leien starter innen da 🙂

På forhånd takk for all hjelp, vi setter stor pris på det!

Mvh. Camilla Kvavik, Tone Ruud Hansen og Ragnhild Margrethe Angelsen.

4 kristne jenter søker leilighet

15. april 2017, Lena Gusland <>, 45807978

Vi er fire jenter på 20 år som går på Bibelskolen i Grimstad.
Vi skal til Oslo til høsten og ser derfor etter leilighet.
Vi er rolige, sosiale, sikre betalere og vi røyker ikke.

En leilighet med fire soverom hadde vært supert. Helst møblert, vi er interessert i delvis møblert dersom leien er noe lavere.
Vi vil gjerne bo sentralt, da tre av oss skal studere på NLA og en på UiO.
Leie på max 20 000, men kan diskuteres.

Hilsen Amalie Hjortland, Amalie Johnsen, Kristine Haugland og Lena Gusland.

Ser fram til å høre fra deg!

Jente 33år, søker koselig bosted

14. april 2017, Linn Therese Gaasland <>, 97074667

Jeg er en jente på 33 år som ser etter et sentrumsnært og koselig sted å flytte til. Jeg trenger sted fra 1 juli eller 1 august. Til daglig jobber jeg som butikksjef og faglig leder. Spiller aktivt beachvolleyball og har mange venner jeg liker be på spillkveldog middagselskap. Ønsker leie noe til rundt 8000kr, inludert strøm. Ønsker helst noe alene, men kan også bo med en til om kjemien er riktig.
Erpålitelig betaler med gode referanser.

Linn Therese Gaasland / 97074667 / linntheresegaasland@hotmail.com

2 kristne jenter ønsker å leie leilighet

12. april 2017, Karen Pedersen <>, 47819969

Vi er to søstre fra Kristiansand som ønsker å leie leilighet i Oslo fra høsten. En av oss er ferdig utdannet sykepleier og skal jobbe fra høsten av, mens den siste skal studere økonomi. Vi er rolige og ryddige, røyker/drikker ikke.

Ønsker en leilighet med to soverom. Maks leiepris er 14000kr.

3 kristne gutter ønsker sted å bo i Oslo

12. april 2017, Joakim Bredal <>, 97139573

Hei!

Vi er 3 gutter på 20 år som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år som fulltidsstudenter i byen (går nå på Bibelskolen Fjellhaug), så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer til Oslo for å studere henholdsvis lektor, sykepleier og påbygg på Sonans (etterfulgt av teologistudier). Vi er seriøse og aktive gutter, så vi kommer til å bruke mye tid på studier, kirke og fritidsaktiviteter. Ingen av oss røyker, snuser eller drikker - så det blir ingen form for festing i leiligheten. I tillegg til dette er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Larvik, Sandnes og Lindesnes. Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig
Vi håper å høre fra deg!

Mvh Joakim Bredal, Gjermund Øygarden og Inge André Flaat.

To kristne gutter søker bolig!

08. april 2017, Henrik Larsen <>, 40482860

To kristne studenter søker leilighet i Oslo fra sommeren :) En kommer fra videregående, og skal gå på Filadelfias Bibelskole. Den andre er ferdig på Filadelfias Bibelskole, og begynner på Siviløkonomi-utdannelse på BI. Vi er begge to 20 år gamle, og liker å ha det fint og ryddig rundt oss. Ingen av oss røyker eller snuser. Ønsker en leilighet sentralt, eller nært kollektiv transport.
Ønsker separate (2) soverom.

Gleder oss til å høre fra deg!

3 kristne gutter ønsker sted å bo i Oslo

07. april 2017, Joakim Bredal <>, 97139573

Hei!

Vi er 3 gutter på 20 år som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år som fulltidsstudenter i byen (går nå på Bibelskolen Fjellhaug), så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer til Oslo for å studere henholdsvis lektor, sykepleier og påbygg på Sonans (etterfulgt av teologistudier). Vi er seriøse og aktive gutter, så vi kommer til å bruke mye tid på studier, kirke og fritidsaktiviteter. Ingen av oss røyker, snuser eller drikker - så det blir ingen form for festing i leiligheten. I tillegg til dette er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Larvik, Sandnes og Lindesnes. Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig
Vi håper å høre fra deg!

Mvh Joakim Bredal, Gjermund Øygarden og Inge André Flaat.

Søker sted å bo i Oslo

07. april 2017, Maria Raniwalla <>, +61 431 625 370

Hei,

jeg søker en hybel m/sovealkove eller en 2-roms fra og med juli 2017.

Jeg er en 25 år gammel jente som per tiden bor i Sydney og går på bibelskole ved Hillsong Church. F.o.m juli trenger jeg imidlertid et sted å bo i Oslo. Jeg er utdannet sykepleier, og kommer til å forsette i jobb som dette i juli.
Jeg er rolig, røyker ikke, er aktiv i menighet og ansvarlig.

Ønsker ikke en sokkelleilighet. Max pris 8500 i måneden.

Trenger du leietaker for det jeg ser etter?
Ta kontakt for en uforpliktende dialog på mariaraniwalla@gmail.com.

2 rolige jenter søker sted å bo i Oslo

06. april 2017, Karoline Thomassen <>, 90867756

Hei!

Vi er to politistudenter som søker et sted å bo til høsten.
Vi er begge rolige og hyggelige jenter. Emma begynner på sisteåret på politihøgskolen, mens Karoline skal ha praksis i Oslo. Karoline har tidligere også gått på Filadelfia bibelskole.

Budsjettet vårt ligger samlet på ca 8000,- /mnd.

Mvh
Emma og Karoline

Rolig jente 23 år søker ledig rom i jentekollektiv

04. april 2017, Alice Stensland <>, 91776752

Hei :-)

Jeg er ei blid, rolig, pålitelig jente på 23 år som søker et ledig rom i et koselig jentekollektiv, med jevnaldrende jenter.
Jeg studerer nå barnehagelærer i Kristiansand, og er ferdig til sommeren, og ønsker å flytte til Oslo noen år for å jobbe i barnehage.
Hadde håpt å holde leien under 6000,- alt inkl., men får se det an.

Håper på kontakt :-)

Hilsen Alice

gutt 21 år, ønsker rom/hybel/kollektiv

02. april 2017, Stian Stordal <>, 95459687

Hei! Jeg er en gutt på 21 år som ønsker rom/hybel til høsten. Planlegger å studere på NLA Staffeldtsgate, musikk m/låtskriving.

jeg er en generelt hyggelig, renslig og omgjengelig gutt, liker å snakke med folk. jeg er kristen, og syns det er veldig spennende å snakke med folk om tro, så det hadde vært kult å bo med andre kristne.

jeg har budsjett på +/-5000 i måneden.

håper å høre fra deg :)

3 kristne gutter søker sted å bo i Oslo

01. april 2017, Inge André Flaat <>, 94482442

Hei!

Vi er 3 gutter som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år som fulltidsstudenter i byen (går nå på Bibelskolen Fjellhaug), så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer til Oslo for å studere henholdsvis lektor, sykepleier og påbygg på Sonans (etterfulgt av teologistudier). Vi er seriøse og aktive gutter, så vi kommer til å bruke mye tid på studier, kirke og fritidsaktiviteter. Ingen av oss røyker, snuser eller drikker - så det blir ingen form for festing i leiligheten. I tillegg til dette er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Larvik, Sandnes og Lindesnes. Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig.
Vi håper å høre fra deg!

Mvh. Joakim Bredal, Gjermund Øygarden og Inge André Flaat.

3 kristene gutter søker sted å bo i Oslo

01. april 2017, Joakim Bredal <>, 97139573

Hei!

Vi er 3 gutter som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år som fulltidsstudenter i byen (går nå på Bibelskolen Fjellhaug), så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer til Oslo for å studere henholdsvis lektor, sykepleier og påbygg på Sonans (etterfulgt av teologistudier). Vi er seriøse og aktive gutter, så vi kommer til å bruke mye tid på studier, kirke og fritidsaktiviteter. Ingen av oss røyker, snuser eller drikker - så det blir ingen form for festing i leiligheten. I tillegg til dette er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Larvik, Sandnes og Lindesnes. Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig.
Vi håper å høre fra deg!

Mvh. Joakim Bredal, Gjermund Øygarden og Inge André Flaat.

Jente 21 søker kollektiv

31. mars 2017, Anna Harestad <>, 97089718

Hei!
Eg heiter Anna, er 21 år og kjem frå Stord. Eg bur no i Grimstad, men til hausten skal eg studera lektor på UiO, og leitar derfor etter ein stad å bu.

Eg er kristen og er aktivt med i meinigheit. Eg likar å bruka tid saman med vener, og å vera i fri luft og aktivitet.

Eg ser etter både kollektiv og hybel, og kan gjerne leiga med ei eller fleire andre kristne jenter. Eg vil ikkje betala meir enn 5000,- per mnd. Det er ønskeleg å leiga møblert og med kvitevarer. Eg verken røyker, snusar, drikk alkohol eller har kjæledyr.

Ta gjerne kontakt!
MvH Anna Harestad

Mann 25 søker kollektiv

31. mars 2017, Martin Leite <>, 99383658

Jeg er en 25 år gammel sørlending som skal starte å jobbe i Oslo til høsten. Derfor er jeg på utkikk etter et kristent kollektiv i byen med fornuftig kollektiv/sykkel-avstand til Fornebu, hvor jobben er plassert.
Jeg liker å ha det ryddig på fellesarealer, og setter pris på at det er en god tone mellom folka i kollektivet.
På fritiden er jeg glad i å trene og å ha venner på besøk.
Maks leie: 7-8000.
Overtagelsesdato: tidligst 1. juni - senest 1. august.

Med vennlig hilsen,
Martin Leite

Gift par ønsker leilighet

30. mars 2017, Andrea Bergerud <>, 46450055

Hei!

Vi gifter oss i juni og er på jakt etter et sted å leie. Peter skal studere på HIOA og Andrea starter i 100% stilling som miljøterapeut i mai. Ønsker leilighet i Oslo fra mai/juni måned.

Nygift par søker sted å bo

30. mars 2017, Oline Skrøvje <>, 41432498

Hei!

Vi er et par som gifter oss til sommeren og leter i den anledning etter tak over hodet.

Vi er begge 23 år gamle. Oline er sykepleierstudent på VID Diakonhjemmet og starter til høsten på sitt tredje år. Simon studerer teologi på Menighetsfakultetet og skal begynne på 2 året. Vi er trivelige folk, sikre betalere og holder orden i rotet vårt. Vi har begge jobb ved siden av studiene.

Vi ser etter en leilighet med separat soverom, som vi kan overta fra 1. juli (eventuelt 1. august eller 1 juni). Maks månedsleie er 10 000. Vi ønsker i utgangspunktet en leilighet i sentrum, men er kollektivtilbudet bra kan vi også tenke oss å bo litt utenfor bykjernen. Vi er på jakt etter et sted vi kan bo en stund, gjerne minst 2 år.

Har du noen spørsmål (eller et sted vi kan bo), så ta gjerne kontakt!

Hilsen fra Oline og Simon
Telefon 41432498 (Oline) eller epost olineskrovje@gmail.com

Fire jenter trenger et nytt hjem!

29. mars 2017, Silje Kimberlee Kulleseid <>, 47235515

Hei!

Vi er fire hyggelig jenter mellom 22 og 28 år som ser etter et fint sted å bo med fire soverom fra 1.juli av. Vi er en journalist, en sykepleierstudent, og to sykepleiere. Til høsten kommer noen av oss til å jobbe og noen til å studere.

Vi er rolige, renslige, ansvarsfulle, respektfulle og sosiale. Vi verken røyker, fester eller har dyr. Vi er alle kristne, er aktive i menighetslivet i Oslo og andre fritidsaktiviteter.

Vi ønsker oss et sted som ligger sentralt.
Har ikke noe eksakt ønske om pris, men noen av oss skal være studenter til høsten.

Hvis dere har noen spørsmål eller veit om et sted, er det bare å ta kontakt på mail eller telefon.

Mobil: 47235515
E-post: skulleseid@gmail.com


Med vennlig
Silje, Katarina, Tonje, Anniken Sara

To jenter søker bustad

27. mars 2017, Anna Harestad <>, 97089618

Hei!
Me er to jenter på 21 år (1995) som begge heite Anna, begge er frå Stord, og no skal begge verta lærarar. Anna nr.1 Har allereie budd eitt år i Oslo og studerer ved MF. Anna nr.2 har vore eitt år på UiA og kjem no til Oslo. Før dette var nr.1 to år på Hald Internasjonale Senter og nr.2 to år på Bibelskolen i Grimstad. Me likar begge å bruka tid saman med vener, å vera i fri luft og aktivitet, og er dessutan aktive i meinigheit. Ingen av oss røyker eller snusar, og me er interesserte i ein roleg leilegheit der me kan ha filmkveld framfor fest.

Me ynskjer ein leilegheit som ikkje er dyrare enn 4500,- per person.
¨Om du ser på meg med velvilje, så lat meg få bustad...¨1. Sam 27:5 - Ta gjerne kontakt!

MvH Anna Lindahl og Anna Harestad

Par på utkikk etter leilighet

26. mars 2017, Katrine Dale Olsen <>, 95106366

Hei

Vi er et ektepar som er på utkikk etter en 2-3 roms leilighet i Oslo. Vi har ingen spesielle krav til beliggenhet eller innflyttingsdato, men ser for oss en månedspris på maks 11 000 kr. Vi er begge to i fulltidsjobb og er sikre betalere. Røyker ikke og har ikke dyr.

Ta gjerne kontakt med oss!

Hilsen
Katrine og Martin Dale Olsen

5 kristne jenter søker leilighet

26. mars 2017, Kristi Rydland <>, 95427224

Hei!
Me er 5 jenter på 20 år som leitar etter leilighet i Oslo til neste år. Me skal studere litt ulikt, både politi, teologi, sjukepleien og lærar/barnehagelærar.

Me kjenner kvarandre godt frå før. Me gjekk ilag på Bibelskulen i Grimstad, kor me budde 5mnd i Tanzania ilag. I år har me gjort litt forskjellige ting, både studert, jobba, reist og vert i militæret.

Me er glade og aktive jenter, og trives veldig godt i kvarandres selskap. Er glad i å finne på ting, og likar å vere aktive i ulike menighetar. Me røkjer ikkje, og festar svært lite.

Me ynskjer helst ein leilighet med 5 soverom, men kan og vurdere med 4. Ynskjer å leige sentralt i Oslo.
Håpar å høyre frå deg!

Mvh Kristi Rydland, Solveig Tislevoll, Kari Karlsen, Ingrid Hatten og Konstanse Lyngsmo Molland

Fire trivelege jenter frå Vestlandet søker bokollektiv

23. mars 2017, Henrikke Hollund <>, 97006255

Hei!
Me er fire kristne jenter frå Bømlo som flyttar til Oslo til hausten og søker etter ein stad å bu. Me er interessert i å leige ein fem-roms leiligheit (fire soverom) frå juli månad.

Etter tretten års skulegong ser me fram til nye utfordringar i Oslo etter å ha budd på ei lita øy på Vestlandet.

Hilde skal studere til å bli sjukepleiar og fritida brukar ho på vaskejobben. Ingeborg er engasjert i Sion Moster og skal gå på Filadelfia bibelskule til hausten. Henrikke skal studere medisin og er strukturert, ryddig og hardtarbeidande. Jannicke er ungdomsleiar i bedehuset Sion der ho saman med kjærasten Wilhelm driv eit engasjerande arbeid. Me er alle aktive i frivillig organisasjonsarbeid i bygda, t.d. Løp for Livet (innsamling til kreft).

Har du leiligheita me leitar etter? Ta gjerne kontakt med meg på tlf. 970006255 eller send ein mail til h.hollund98@hotmail.com.

Håpar å høyre frå deg!

Mvh Henrikke Amalie Hollund, Hilde Stenersen, Ingeborg Tolås og Jannicke Totland.

Gift par søker bolig

21. mars 2017, Ingar Benno Petterson <>, 93462126

Vi gifter oss i august og er på jakt etter sted å leie. Vi fullfører våre studier i løpet av 2018, BI og Lovisenberg, og tenker å bo i Oslo i årene fremover. Begge har deltidsjobb, og vi vil derfor være sikre betalere.

Ønsket overtakelse er fra 1.august (1.juli dersom det er aktuelt), og ser for oss en leilighet med gode kollektivtilbud.

Maks pris: 10-11 000

To jenter trenger leilighet

21. mars 2017, Renate Tørvi <>, 404 84 258

Hei!

Vi er to studenter som trenger et sted å bo fra juli av. Anniken(24) skal ta sykepleien til høsten og Renate(23) tar en bachelor i Ledelse og Teologi. På fritiden er vi begge engasjerte i en kirke som heter Intro.

Vi er interesserte i en rimelig 3 roms-leilighet, men er også åpne for en 2-roms med separat stue og kjøkken, sentralt i Oslo.

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om oss eller har en leilighet som kan være aktuell.

Jente ønsker kollektiv

20. mars 2017, Anne Grete Raanaa <>, 46446550

Hei!

Til høsten flytter jeg til Oslo for å begynne å jobbe etter studier i Bergen, og ønsker derfor et hyggelig kollektiv å flytte inn i!

Jeg begynner å jobbe 1. august, så trenger leilighet senest 1. august, men ikke før 1. juli.

Har bodd i kollektiv gjennom hele studietiden og trives supergodt med det. Jeg er en ganske rolig av meg, er sosial og er glad i å ha besøk, men ikke noe særlig partymenneske. Er også ansvarsfull og ryddig.

Ta kontakt hvis du har noe ledig, da ;) Håper å høre fra deg/dere!


Jente søker bolig

16. mars 2017, Hanna Elina Wenell <>, +4740485776

Hei!

Jeg heter Hanna og er 22 år. For øyeblikket bor jeg i India hvor jeg studerer et semester med fred- og konflikt. I høst var jeg i Ghana og studerte globale miljøstudier. Jeg har også gått 2 år på folkhøyskole i Sverige.

Jeg flytter tilbake Oslo for å studere til høsten, og ønsker et sted å bo fra august 2017! Det kan være enten i egen hybel/leilighet eller i kollektiv.

Noen stikkord om meg: Ærlig, positiv, rolig, kristen, generøs, flexibel, ansvarsfull, sosial :)

Ta gjerne kontakt!

Fire jenter søker leilighet

14. mars 2017, Marianne Eng <>, 98632703

Vi er fire kristne jenter som søker et sted å bo sentralt i Oslo. Vi møttes på Sagavoll folkehøgskole, hvor vi går nå og gleder oss til å bo sammen til høsten! Vi røyker ikke og har ikke dyr. Vi er noen veldig sosiale jenter som er glad i å bli kjent med nye mennesker og er klar for å ta fatt på studiene!

Vi setter respekt høyt, så kommer ikke til å være til plage for eventuelle naboer, er ansvarsfulle og sikre betalere.

Ta gjerne kontakt, setter stor pris på all hjelp!

Kristen kvartett klar for kollektiv

12. mars 2017, Martin Sørdal <>, 48099312

Heisann. Martin her. Tenkte å høre om du har det vi leter etter:

Jeg skal flytte inn med mine to beste venner. Vi er 23, 21 og 23. Ene, Benjamin Lundeby, skal ta andre året på tannlegestudie, andre, Øyvind Ellefsen, er utdannet sosionom og skal jobbe mens jeg skal fullføre bachleor matematikk og økonomi. I tillegg er vi en fjerdemann, Johannes Larsen 23, nær venn av han Øyvind, men som jeg enda ikke har møtt, han går bachelor i Idrett og friluftsliv.

Stikkord: omgjengelige, ansvarsfulle, dedikerte, trosfylte og ærlige. Røyker ikke og alkohol er uaktuelt i leiligheten da flere av oss er avholds. Referanser fra tidligere kan lett fremvises. Vi har alle trygg økonomi ettersom alle har jobb.

To av oss deler gjerne et stort soverom. Vi ser derfor etter bomulighet med tre eller fire soverom. Gjerne sentralt og i nærheten av Universitetet. Ideell dato for innflytting er 01.08.2017. Vi har alle god økonomi, men har satt et tak på ca 20 000.

Ta kontakt for en uforpliktende, men garantert hyggelig prat med Martin Sørdal på 48099312 eller send en Mail til smartinsordal@gmail.com. Jeg stikker også gjerne innom for å ta en kikk.

Er du vårt bønnesvar?

Nygift par ønsker bolig

11. mars 2017, Solveig Svensen <>, 46669191

Hei!
Jeg og min forlovede skal gifte oss i september, og trenger i den forbindelse ny bolig. Vi er aktive i menighet, har begge fastjobb, røyker ikke/fester ikke. Vi ønsker oss en leilighet/hybel, min. toroms, innenfor ring 3.

Bare å ta kontakt!
solveig@marita.no
46669191

Hilsen Daniel Feidal og Solveig Svensen.

3-4 kristne gutter ønsker bolig

08. mars 2017, Øyvind Vassli <>, 98416375

Hei! Vi er 3-4 kristne gutter som ser oss om etter en sentrumsnær leilighet med 2-4 soverom. Vi er spesielt hyggelige, pålitelige og rolige. Vi tar kun av når fotballlagene våre vinner eller håndball-landslaget kommer til VM-finale. To av oss går 2. året på lektorstudier og den tredje har også master og jobber som vikarlærer. Interesse fra 1. Juli, eller 1. August.

Fire kristne jenter ønsker bolig!

06. mars 2017, Camilla Kvavik <>, 98801712

4 Kristne jenter søker leilighet

Vi er fire kristne jenter på 21 år, som skal studere i Oslo til høsten, og ser etter sted og bo. Vi er koselige, ikke-røykere og sikkre betalere!

Vi møttes på Hedmarktoppen folkehøyskole, og nå gleder vi oss til å bo sammen til høsten!

Vi ser etter en leilighet med 4 soverom, som helst ligger sentralt i Oslo, eller har god tilgang til kollektivtrafikk.

Dersom du selv har en leilighet i den duren, eller kjenner noen som har, så setter vi stor pris på en melding eller telefon fra deg 🙂

Studiene starter i august 2017, så fint om leien starter innen da 🙂

På forhånd takk for all hjelp, vi setter stor pris på det!

Tre kristne jenter ønsker leilighet

05. mars 2017, Johanne Østereng <>, 91802984

Hei!
Vi er tre kristne jenter som ønsker leilighet iitt sentralt i Oslo fra juni 2017. Vi ser etter en leilighet med tre soverom.

Litt om oss: Vi er alle 21 år(f.1995), og studenter. Ei studerer psykologi på universitet, og er på sitt tredje semester nå. Ei er på førsteåret på fysioterapistudiet. Og ei går andre året på sykepleien.

Håper på positiv respons.

Mvh Camilla Øyen, Ragnhild Tonstad og JOhanne Østereng.

Par søker bolig

22. februar 2017, Peter Oma <>, 95764984

Hei!

Vi er et trivelig og omgjengelig par på 25 og 26 år som er på utkikk etter en sentrumsnær leilighet i Oslo med 1-2 soverom fra august 2017 (vi gifter oss i starten av august, men kan gjerne ta over eventuell leilighet allerede fra 1.juni).

Katrine er fra Randaberg og jobber som sykepleier på Lovisenberg sykehus.
Peter er fra Øystese og blir til våren ferdig med sin master i naturbasert reiseliv.

Vi røyker ikke, har ikke kjæledyr, og er sikre betalere som kommer til å bli i Oslo i flere år.

Ser frem til å høre fra deg!

Fire jenter ønsker leilighet fra høsten 2017

22. februar 2017, Hilde Kristoffersen <>, 94487522

Hei!

Vi er fire kristne jenter som er på utkikk etter et sted å bo i Oslo f.o.m august 2017.
Ingrid, Helene og Rebekka kommer fra Sørlandet, og Hilde er fra Karmøy. Vi møttes på Bibelskolen i Grimstad skoleåret 15/16.

I år går to av oss andreåret på bibelskolen, ei tar påbygg og ei er trainee for Laget NKSS. Til høsten er vi klare for studenttilværelsen.

Vi er hyggelige, sosiale, ordentlige, ikke-røykere som betaler i tide. Vi leter hovedsakelig etter en leilighet med fire soverom. I tillegg er det ønskelig at leiligheten ligger nær kollektivtransport.

Hvis du tar kontakt med oss, blir vi veldig glade, og hvis det er ønskelig, kan vi skaffe referanser

Vennlig hilsen
Ingrid, Helene, Rebekka og Hilde

Jente ønsker leilighet/kollektiv fra høsten 2017

11. februar 2017, Rakel Løvrød <>

Hei, jeg er en jente på 21 år som ønsker et sted å bo i Oslo fra august 2017.

Jeg har gått på Bibelskolen i Grimstad i to år, og bor for tiden i Los Angeles, USA, hvor jeg er voluntør på Dream Center.
Jeg skal begynne å studere sosialt arbeid på VID vitenskapelige høgskole.
Jeg er aktiv, glad i dans, fotball og natur.
Rolig, ansvarsfull, sosial og tillitsfull.
Jeg drikker ikke og er røykfri.

Ta gjerne kontakt!

21 år gammel kristen jente søker nytt hjem!

07. februar 2017, ruth <>, 90909345

Jeg er en 21 år gammel kristen jente som tar opp fag på akademiet og som jobber på baker Hansen Hasle. For tiden bor jeg på Kjelsås, men siden meg og min eks har gått ifra hverandre er jeg på utkikk etter ett nytt rede, gjerne kollektivt eller hybel sentralt i Oslo. Ikke mer enn 7000 kr i måneden. Har du noe som kunne passet meg? Ta kontakt!

Mvh Ruth Hågensen

To jenter ønsker leilighet fra høsten 2017

03. februar 2017, Johanne Saxegaard <>, 47656806

Hællæ!

Vi er to kristne jenter som ønsker et sted å bo f.o.m. høsten 2017. I hovedsak er vi ute etter en sentralt beliggende leilighet/hus, og gjerne med flere enn to soverom da vi gjerne bor med flere. Vi er ikke så veldig kravstore, men peis er nice!

Vi gikk sammen på Bibelskolen i Grimstad i fjor. I år er Johanne stipendiat på BiG. Kristin studerer Grunnskolelærer ved HiOA og er aktiv i Storsalen menighet.

Vi er sosiale, ansvarlige, ryddige, betaler i tide, ikke-røykere og er generelt sett stille og rolige.
Vi har begge bodd på internat og er vant med å ta ansvar og holde det ryddig.

Ta gjerne kontakt ang. referanser og lignende.

Håper vi prekæs!

// Johanne Saxegaard, Kristin Ausland

Ønsker hybel/2-roms

30. januar 2017, Maria Raniwalla <>, +61 431625370

Hei,

undersøker mulighetene for en hybel m/sovealkove eller en 2-roms fra og med juli 2017.

Jeg er en 25 år gammel jente som per tiden bor i Sydney og går på bibelskole ved Hillsong Church. F.o.m juli trenger jeg imidlertid et sted å bo i Oslo. Jeg er utdannet sykepleier, og kommer til å forsette i jobb som dette i juli.
Jeg er rolig, ikke-røyker, aktiv i menighet og ansvarlig.

Ønsker ikke en sokkelleilighet. Max pris 8500 i måneden.

Trenger du leietaker for det jeg ser etter?
Ta kontakt for en uforpliktende dialog på mariaraniwalla@gmail.com.

Kristen kvartett klar for kollektiv

29. januar 2017, Martin Sørdal <>, 48099312

Heisann. Martin her. Tenkte å høre om du har det vi leter etter:

Jeg skal flytte inn med tre av mine aller beste venner. Vi er 23, 23, 23 og 21. Ene skal andre året på tannlegestudie, andre er utdannet sosionom og skal jobbe, tredje skal ta årsstudium mens selv skal jeg fullføre bachleor matematikk og økonomi.

Stikkord: omgjengelige, ansvarsfulle, dedikerte, trosfylte og ærlige. Røyker og drikker ikke. Referanser fra tidligere kan fremvises.

To av oss deler gjerne et stort soverom. Vi ser derfor etter bomulighet med tre eller fire soverom. Gjerne sentralt og i nærheten av Universitetet. Ideell dato for innflytting er 01.08.2017. Vi har alle god økonomi, men har satt et tak på ca 20 000.

Ta kontakt for en uforpliktende, men garantert hyggelig prat med Martin Sørdal på 48099312 eller send en Mail til smartinsordal@gmail.com. Jeg stikker også gjerne innom for å ta en kikk.

Er du vårt bønnesvar?

To jenter søker bolig i fra August 2017

10. januar 2017, Cathrine Skadberg Olsen <>, 47503400

Hei! :)
Vi er to kristne jenter fra Sagavoll Folkehøgskole som skal studere i Oslo til høsten og ønsker å leie en leilighet sammen. Vi er begge rolige, ansvarsfulle og engasjert i menighetsarbeid. Ingen av oss har kjæledyr eller røyker.

Hvis du er interessert i å leie til oss, ta kontakt med Marianne Eng på 98632703 eller Cathrine Skadberg Olsen 47503400.

Rolig ansvarlig kvinne ønsker liten leilighet.

01. januar 2017, Jeanette Smoge <>, 99158831

Hei!
Jeg ser etter en liten 2-roms leilighet/stor 1-roms i Storoslo/Akershus, gjerne i rask nærhet til togstasjon, da jeg skal jobbe i Lillestrøm. Balkong og rolige og grønne omgivelser er et pluss.

Det kan evt. være interessant med et stort rom i rolig/lite bokollektiv med andre kristne voksne damer.

Jeg selv er 35 år, ganske rolig og stille. Jobber som lege. Som leietaker tar jeg ansvar, er pålitelig, og sikker betaler. Jeg er ryddig av meg og liker å ha det rent. Er sosial og tror jeg er ganske omgjengelig : )

Hør gjerne av deg om dette kan være interessant! Ønsker helst leieperiode fra januar -17, evt. desember, men senest 1. februar -17. Har ingen formening om leiens varighet, men bør være på minst 13 mnd. Ønsker kun seriøse henvendelser, ingen reklame/salgstelefoner.


Vennlig hilsen


Jeanette Smoge
To gutter som er på jakt etter et sted å bo

01. januar 2017, Hadi <>, 98890202

Hei,

Jeg kjenner to gutter som trenger et sted å bo. De har nylig fått oppholdstillatelse i Norge, og er i alderen ca. 30.

De må ikke bo sammen på et sted, han ene som jeg kjenner, ønsker jeg at han skal finne seg en kristen bofellesskap.

Gjerne kontakt meg snarest om du kan hjelpe oss.

Hilsen
Hadi Khodabakhsh 9889 0202

Verdens greieste leietakere?

01. januar 2017, Elisabeth Hovland <>, 91782808

Heisann. Vi er to venninner fra Kristiansand på 24 og 26 som trenger et sted å bo fra 1.1.2017.

Begge er studenter, har aldri fått noen klager på oss så lenge vi har bodd hjemmefra, non-smokers, betaler alltid på tiden, aldri hatt behov for å bruke depositum og er generelt over gjennomsnittet veldig hyggelige!

Om du vil leie ut til oss garanterer vi et problemfritt leieforhold samt at du hjelper to blide snupper til å få seg et sted å bo!

Ta gjerne kontakt på 91782808 om DU er vårt lille husromssvar.

Beste hilsen,
Elisabeth Hovland og Veronica Sørensen

Søker rom i herberget

29. desember 2016, Aleksander M <>, 98842384

Hei, Aleksander, 30 år, leter etter en plass å bo, planen er å studere over nett og jobbe ved siden av frem til sommeren. Sikker betaler, svært omgjengelig, troende og godt humør. Jeg er ute etter et rimelig rom. Ta kontakt! :)

To jenter søker husrom

24. november 2016, Margrethe Lans Syvertsen <>, 46934087

Hei!

Vi er to rolige og hyggelige jenter på 20 og 24 år som søker husrom etter nyttår.

Margrethe er fra Mandal, går andreåret på medisinstudiet, synger i kor og er med i en bibelgruppe.

Marte er fra Nordfjord, skal studere litt forskjellige fag og jobbe kommende semester, og begynner på masterstudium ved UiO neste høst.

Røykfrie, sikre betalere.

Ta gjerne kontakt!

Tre voksne venner ønsker leilighet på Grønland

01. oktober 2016, Gotfred Matias Kaupang <>, 46795290

Vi er tre voksne venner som ser etter en leilighet på Grønland. To av oss er i 30-årene og sistemann er i 20-årene.

Som utleier får du tre pålitelige menn som er sikre betalere.

Alle tre stiller med gode referanser fra både gamle leieforhold og fra arbeidsgivere.

Vi er alle i full jobb og jobber henholdsvis i bemanningsbyrå, mottakssenter for flyktninger og i kaffebransjen.

For øvrig er vi rolige, ikke-røykere uten husdyr.

Vi ser frem i mot å høre fra deg!

Kristen gutt søker desperat etter plass å bo

02. september 2016, Steinar Hageberg Sundby <>, 93411408

Hallais!

Jeg er en 21 år gammel "gutt" som sårt trener et sted å bo. Søker helst hybel eller kollektiv med fler en to personer. Har tidligere gått på internat skolen Drottningborg vgs og Høgtun folkehøyskole, så er blitt litt for vant til å bo med mange rundt meg. Det betyr også at jeg har lært meg å delta på fellesoppgaver som vasking av fellesarealer, rydde og vaske etter meg og ikke minst respektere de som bor rundt meg.
Jeg vil påstå at jeg er ganske sosial av meg, og er egentlig med på det gøye som skjer :)
I år skal nok studier gå litt foran det sosiale da.

I år (frem til juni 2017) går jeg på privatistskolen Sonans på Bislett. Er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre etter det, men fare for at jeg blir lengre i Oslo.

Send hest en melding eller mail, hvis du vil "ha meg", da jeg er en del på skole og lesesal.

Maks leie 5500 kr.

Ledig rom/ leilighet på/rundt Kampen

01. september 2016, Marianne Eide <>, 90594962

Dame i 30-årene leter etter et relativt billig alternativ på Kampen og omegn. Er åpen for bofelleskap også.

Jeg jobber i barnevernet 100%, er en omgjengelig og sosial dame☺️!

Ta kontakt!
Mvh
Marianne

Kristen gutt søker hybel/kollektiv!

19. august 2016, Eilif Hystad <>, 40541337

Hei!

Jeg heter Eilif Hystad, 22 år fra Lyngdal. Starter mitt første år på Filadelfia bibelskole til høsten og trenger derfor et sted å bo :) Jeg er en rolig, omgjengelig og ryddig kar. Røyker ikke og har ingen husdyr. På fritiden liker jeg å spille biljard, være med venner, se film og dra på tur.

Ta gjerne kontakt!

To kristne jenter ønsker å leie i Østensjø-området

01. august 2016, Kari Klepsvik <>, 95408489

Vi er to venninner på 22 år som ønsker å flytte til Østensjø-området til høsten. Vi er begge fulltidsstudenter og ungdomsledere i et kristent ungdomsarbeid på Oppsal, og ønsker derfor å bo i nærheten. Vi ser etter en 3-romst til rundt 1200 kr/mnd. Vi anser oss selv som pålitelige og ansvarlige jenter. Ta gjerne kontakt om du har et aktuelt tilbud til oss.

3 jenter søker leilighet

01. august 2016, Malene Bjornes <>, 94825587

Hei!
Vi er tre jenter på 20 år som ønsker å starte et kollektiv sentralt i Oslo til høsten. For tiden går vi på Sagavoll fhs i Telemark. Vi ser etter en leilighet med tre soverom.
Ta kontakt om du er interessert :)

Gutt 22år søker hybel/rom

01. august 2016, Johannes Larsen <>, 94255788

Hei!

Jeg er en gutt på 22år som skal studere 2.året idrett, friluftsliv og helse på HiOA til høsten og trenger derfor et sted å bo. Jeg søker en bolig som ligger sentralt, gjerne i nærheten av Høgskolen i Oslo Akershus.

Jeg er ryddig, fester ikke og er punktlig i oppgaver som husvask og betaling.

Jeg røyker ikke.

Ta gjerne kontakt!

Ønsker bolig til to jenter!

01. august 2016, Gunhild Sannes Larsen <>, 97774748

Vi er to jenter på 30 og 28 år som leter etter en plass å bo fra august.
Vi ønsker en plass med to soverom, er åpne for mye, men spesielt svake for hus og leiligheter med uteplass/fin bakgård.
Beligenhet er vi også fleksible på, men vi trives godt på østkanten av byen og ønsker å bo sentralt. Forøvrig er vi er glade i ryddige hjem og rolige stunder.

Vi er begge aktive i menigheten Sub Church, hvor Gunhild blant annet sitter i styret. Gunhild jobber for øyeblikket som sosionom i Frelsesarmeens eldreomsorg, og Kari-Ann er også sosionom og arbeider på Lista som prosjektleder i Farsund kommune, men flytter til Oslo nå i sommer.

4 Voksene jenter

01. august 2016, Marlene <>, 99576826

Vi er fire jenter Miriam 31, Clara 29, Marlene 27 og Annka 26 som ønsker et sted å bo. Vi er tre i fast jobb og en student. Alle er aktive i kirken Intro.
Vi er ryddige, rolige og ordentlige.

Vi har et ønske om å betale max 6000kr hver, 24.000 kr til sammen.
Det må ikke være en stue i leiligheten, stuen kan bli til rom. Er det evt litt forskjell på rommene kan vi fordele pris og evt øke totalprisen.
Ønsker å leie ett år av gangen.

Gleder oss å høre fra deg :)

En 24åring søker tak høsten 2016

01. august 2016, Ingvild Nordengen Tjessem <>, 97100455

Jeg ønsker meg tak og vegger som kan holde kroppen varm den kommende høsten.
Trenger et rom - størrelse, hybel, kollektiv, hus betyr ikke så mye, men en maks pris på 5000kr mnd.

Jeg er kristen, glad i idrett (gjerne stisykling og ski for å nevne noe) glad i mat (gjerne frokost, lunsj, middag, dessert og kvelds for å nevne alt) har tatt 3årig utdannelse innen fotografi (og kunst), så liker å fotografere. Målet mitt er å bli faglærer i formgivning. Har jobbet på hotell så vaske kan jeg (god på rydding men dog etter å ha rotet litt). Kan forekomme at jeg blir litt sur eller irritert; men det er et sjeldent syn for på det generelle er jeg blid, hyggelig, omgjengelig og glad i livet.

Hybel/kollektiv ønskes for jente mes hund

01. august 2016, Ane Rugland <>, 47850264

Hei! Er ei jente på 22 år som studerer tegnspråk og tolkning på HiOA, jeg trenger et sted å bo fra august. Tenker da et sentralt sted med leie fra 4-5000. Og husdyr tillatt, da jeg har planer om å anskaffe meg en toy puddel.

Søker bolig fra August 2016

01. august 2016, Celina Pedersen <>, 90524333

Vi er et ektepar på 22 og 24 år fra Kristiansand, som søker leilighet fra August av. Ønsker å bli boende i hvert fall frem til 2018:)

Ta gjerne kontakt på:
Celina_peder@hotmail.com

To kristne jenter søker bolig

01. august 2016, Malin Tolås <>, 40726265

Hei!

Vi er to kristne jenter på 23 år som ser etter en leilighet å leie ifra august av. Helst en treroms med to soverom :-) Vi er begge kristne, røyker ikke og drikker ikke. En av oss skal studere sosionom på Diakonhjemmet, og den andre skal jobbe 100 %. Vi er pliktoppfyllende, stille og ansvarlige. Kan få med referanse om det er ønskelig. Maks pris er 6000 per person inkludert alt.
Gjerne ta kontakt om du tenker du har noe som kan være aktuelt for oss!

Vennlig hilsen,
Malin Tolås

Alene jente i Oslo

15. juli 2016, Veline Gautefall Olsson <>, 41745198

Jeg er ei jente på 19 år fra kristiansand. Jeg skal jobbe som ettåring i Misjonskirken Betlehem. jeg trenger en pass og bo, og kunne tenke meg å bo med noen gode kristne.

Jeg er glad i å være i kirka, jeg er en selvstenig og ryddig person. Jeg røyker og drikker ikke.

Håper noen kunne tenke seg å hjelpe meg siden jeg ikke kjenner noen her inne og trenger ett godt miljø folk å gå med.

Omkring 5000 i leie. Er åpen for å bo alene og kollektiv.

Håper noen vil hjelpe meg
Veline Gautefall Olsson

2 venninner trenger sted å bo!

01. juli 2016, Benedikte Grimsøen <>, 93615522

Vi er to barndomsvenninner som trenger et sted å bo fra høsten av.

Tina Malén Kolberg studerer for å bli politi, og på fritiden går det mye i trening.

Benedikte Grimsøen studerer for å bli tannlege (odontologi), og er på fritiden opptatt med håndball i Oldenborg og tjeneste på Touchpoint (under Oslo misjonskirke Betlehem).

Vi er begge rolige og renslige jenter. Ta kontakt om det er noe du lurer på - vi kommer gjerne for å ta en titt på bolig!

Kristen ung mann på 26 søker rom i kollektiv

01. juli 2016, Jimmy <>, 40605337

Flyttet til Oslo i november 2015, men leter nå etter et litt rimeligere sted å bo, og fortrinnsvis i et kollektiv med flere kristne.
Har fast jobb og er sikker betaler, depositum ingen problem.
Opprinnelig fra Sveio utenfor Haugesund, men flyttet til Oslo på grunn av jobb/kjæreste.
Er renslig og ryddig, og setter pris på om man kan ha, i alle fall, litt system på vaskerutiner osv.
Går fast i Filadelfia.

To jenter søker rom i leilighet eller egen leilighet

26. juni 2016, Ida Marie Westlund <>, 48035251

Hei!

Vi er to jenter i alderen 20 og 22 år som søker (to) rom i et koselig kristent kollektiv, eller evt en egen leilighet.

Benedicte jobber fulltid som frisør på PåHåret på Skøyen, og Ida begynner sitt siste år på ergoterapiutdanningen på HIOA.
Begge er engasterte i menigheten Intro.

Vi ønsker å bo sentralt, god standard og koselige roomies. Maks leie 6000kr pr pers.

Ikke nøl med å ta kontakt :-)

Mvh,
Ida Marie Westlund
Benedicte Bakker

Tre jenter søker 4-roms leilighet

03. juni 2016, Marte Angvoll <>, 94834979

Vi er tre jenter som skal studere i Oslo fra høsten av og ønsker en sentral 4-romsleilighet. Vi er 20, 21 og 22 år, og har gått på Bibelskolen i Grimstad sammen. Vi er rolige, ryddige, pålitelige jenter.

Maks leie 5500,-

Ta gjerne kontakt!

Med vennlig hilsen Marte Angvoll, Maria Simone Sunde dos Santos og Signe Særheim

To jenter på jakt etter hybel/kollektiv

01. juni 2016, Agnes-Margrete Andersen <>, 97420771

Hei :)
Vi er to jenter på 20 år ved navn Agnes-Margrete Andersen og Jeanett Louise Gammelseter.
Vi kommer fra Alta og Hønefoss. Vi går for øyeblikket på folkehøgskole i Vestby, ikke
mer enn 30 minutt med tog fra Oslo.

Vi er på leting etter hybel/rom på kollektiv fra Juli måned 2016 og ett år fremover, hvor videre leie kan være ønsket.
Under vårt opphold i Oslo skal begge jobbe og Jeanett Louise skal også studere.
Ønsket om å bo sentralt/nær kollektiv trafikk er stort.

Ingen av oss røyker eller har dyr. Begge er nøye på å holde det ryddig rundt oss, og
vi er to rolige og omgjengelige jenter. Vi ønsker å bo et år i hovedstaden da vi i
utgangspunktet kommer fra to rolige steder, og ser frem til å bo et sted hvor det skjer
noe til en hver tid.

Omkring 5000,- per pers, inkludert strøm og wifi.


Med vennlig hilsen
Agnes-Margrete og Jeanett Louise :)

Par ønsker å leige leilighet

01. juni 2016, Solveig Håskjold <>, 45818518

Vi er eit par på 22 og 25 år som giftar oss til sommaren. Vi leiter etter ein stad å bu f.o.m. juni/juli 2016. Vi er rolege, ikkje-røyk, ingen dyr. Har gode referansar frå tidligare leigeopphald.

4 ORDENTLIGE GUTTER SØKER LEILIGHET

01. juni 2016, Simon Vinnes <>, 90474225

Hei

Vi er 4 gutter som skal studere i Oslo til høsten. Dette blir vårt første år i byen, så vi er på utkikk etter en leilighet vi kan bo lenge i. Vi kommer dit for å studere henholdsvis medisin, informatikk, politi og byggingeniør.

Vi er seriøse og aktive gutter som har ett år på Sagavoll Folkehøgskole bak oss. Vi kommer til å bruke mye tid på studier, trening og fritidsaktiviteter, og lite tid på festing. Ingen av oss røyker eller snuser. I tillegg er vi opptatt av å ha en ryddig og trivelig leilighet. Vi er alle kristne og kommer fra Rygge, Gjerdrum, Bergen og Stavanger.

Nær tilknytning til kollektivtransport er ønskelig.

Vi håper å høre fra deg!

Bosted med 2 soverom

10. mai 2016, Ellen Marie Håland <>, 98092709

Hei!

Vi er to jenter med Jesus i hjertet som leter etter en leilighet til høsten (2soverom)! Dette skoleåret har vi tilbrakt på Hedmarktoppen folkehøgskole, hvor
Ellen Marie(19) har utviklet sin kreativitet på kreativlinja og Kaja(20) har fått kjent på både danseglede og mestringsfølelse på danselinja.
Til høsten skal Ellen Marie studere interkulturell kommunikasjon på MF, og Kaja skal ta KRLE på Staffeldts.

Pris kan diskuteres, og vi er åpne for å hjelpe til med barnepass hvis det kan gi en overkommelig pris for begge parter.

Ta gjerne kontakt med Ellen Marie om du lurer på noe!

mail: emhaa@hotmail.com
sms: 98092709

Hilsen Kaja og Ellen Marie

Leilighet for to personer ønskes

22. april 2016, Kaja Tetlie Bekkvik <>, 91869903

Hei!

Vi er to jenter med Jesus i hjerte som leter etter en leilighet til høsten(2 soverom)! I år har vi tilbrakt tiden på Hedmarktoppen folkehøgskole, hvor Ellen Marie(19) har fått utviklet sine kreative sider på linjen kreativ og Kaja(20) har fått kjent på både danseglede og mestringsfølelse på danselinja.
Til høsten skal Ellen Marie studere på MF og Kaja i Staffeldtsgate.

Pris kan diskuteres, og vi er åpne for å hjelpe til med barnepass hvis dette kan hjelpe til med å komme fram til en overkommelig pris for begge parter.

Hilsen Ellen Marie Håland (98092709) og Kaja Tetlie Bekkvik (91869903).

Kristen kar søker bofellesskap

22. mars 2016, Daniel Overksott <>, 47231128

Jeg er 26 år og jobber for tiden i Kristent Interkulturelt Arbeid blant Unge (KIA Ung). Jeg ser etter et rolig bofellesskap under 40 minutters sykkelavstand fra Oslo sentrum. Går i en huskirke på Carl Berner.

To kristne gutter søker leilighet

05. mars 2016, Teodros, 45558751

Hei! Vi er to gutter i 20-årene som ønsker å leie en leilighet sammen med to soverom, i tillegg til kjøkken og bad. Vi er sikre betalere og rolige mennesker. Vi er kristne og går nå i en ortodoks kirke i Grorud. Opprinnelig kommer vi fra Eritrea, men her i Oslo er vi nå ivrige på norskkurs på Rosenhoff for å bli enda bedre i norsk.
Ta gjerne kontakt på telefonnummer 45558751. Håper å høre fra deg.

Mvh Tedros Alemayo og Tumzghi Teklehaymanot.

Nygift par ønsker sted å bo

25. februar 2016, Solbjørg Kringeland Eriksen <>, 46638859

Vi er Solbjørg (22) fra Tysvær i Rogaland, og Ole Rasmus (22) fra Flekkefjord i Vest-Agder. Vi skal gifte oss til sommeren, og er derfor på jakt etter et sted å bo sammen til høsten.

Solbjørg studerer sykepleien på Diakonhjemmet (2.året), og Ole Rasmus studerer arkeologi og konservering på Universitetet i Oslo (1. året). Vi ønsker i utgangspunktet å leie i fra juni, men juli og august går også bra.

Vi fester eller røyker ikke, og er ellers greie å ha med å gjøre.

Kontaktinformasjon:
Tlf. 46638859 (Solbjørg)
E-mail: solbjoergke@gmail.com

Mvh,
Solbjørg K. Eriksen og Ole Rasmus Modalsli Grøtteland

Nygifte studenter søker bolig fra juni/juli

24. februar 2016, Amalie Rødseth Breck <>, 41614084

Vi er to kristne studenter (22år) som blir mann og kone til sommeren, og vi er nå på jakt etter vår første bolig sammen. Amalie går 2.året på sykepleien mens Daniel går 1.året på fysioterapeut.

Som leieboere er vi hyggelige, rolige, svært ansvarlige, og hverken drikker alkohol eller røyker. Vi er sikre betalere da vi begge jobber ved siden av studiet.

Siden vi begge studerer i sentrum hadde det vært stor stas med en sentral leilighet. Men en leilighet litt lenger utenfor med gode kollektivtilbud i nærheten er absolutt aktuelt det og.
Håper du kan hjelpe oss i boligjakten og vi kan love at leiligheten din er i trygge hender.

Kontakt oss gjerne på telefon 41614084 (Amalie) eller amaliebreck@gmail.com

Mvh Amalie Rødseth Breck og Daniel Leirflåt

2 jenter søker leilighet/bofelleskap

01. januar 2016, Lisa Børud <>, 91007535

Hei:-)
Vi er et søskenpar som skal flytte til Oslo til høsten.
Vi er 18 og 20 år og den ene skal på bibelskole og den andre på danseskole.
Ikke bruk av alkohol og røyk. Sikre betalere og gode referanser.
Gi tilbakemelding på e-post.
borudlisa@gmail.com
Med vennlig hilsen Lisa og Sofie Børud

Søker leilighet/kollektiv fra april-mai 2015! :)

28. november 2015, Henriette Lintho <>, 98466154

Hei!

Jeg er ei sykepleierstudent på 20 år, som søker leilighet/kollektiv i Oslo!

Studerer på Lovisenberg Diakonale Høgskole, og jobber deltid som miljøterapeut/vernepleier på Nordre Aase bo- og habiliteringssenter ved siden av studiet. Ved siden av jobb og skole, er jeg veldig engasjert i KRIK.

Jeg er sosial, renslig, rolig og pliktoppfyllende. Ikke-røyker. Ikke husdyr. Jeg søker etter en leilighet/kollektiv sentralt i Oslo fra april 2015. Maks 6000 kr avhengig av hva som er inkludert.

Håper noen har plass! :)